Anul 2021 este evident că a fost o surpriză plăcută pentru toți pasionații de trading și de noi investitori, dar și mai frumos pentru cei care au resusit să intuiască prețurile, să stea pe HODL. După două ATH, monede noi cu creșteri extraordinare. Indiferent de cursul prețului de astăzi, anul 2021, în ciuda restricțiilor și crizei economice, a fost frumos dacă privim din punctul de vedere al investitorilor în crypto. Dar nu ne oprim aici și privim cu optimism spre viitor. Haideți să vedem împreună ce o să facem în anul 2022 și ce spun analiștii despre evoluția cursurilor.

Conform Philip Gradwell, economist la Chainalysis, o platformă de date blockchain, a lansat mai multe previziuni pentru Bitcoin și una dintre ele se referă la preț. Acesta susține că moneda se va menține la prețul de 36.000 dolari, bazându-se pe datele conform cărora investitorii sunt dispuși să cumpere Bitcoin la această valoare, fiind ca o reducere. El spunând că acest preț o să tot continue până în vara anului viitor. Conform unei alte previziuni, Bitcoin o să atingă anul viitor un preț de 50.000 de dolari că preț de rezistență.

De interes:  Cat de importantă este componenta de coaching pentru un business aflat în faza incipientă?

Cu cât trece timpul, cu atât Bitcoin și celelalte criptomonede încep să câștige tot mai mulți fani, Nu este surprinzător faptul că cel mai probabil scepticii care consideră o cădere catastrofală a criptomonedelor vor scădea în număr. Acest lucru îl are ca baza evenimentelor peste care a trecut Bitcoin așa ușor, da la o industrie mică în 2017, la o industrie globală în 2020. În doar trei ani, industria a crescut considerabil, a rezolvat problemele legate de securitate sau problemele corporative.

Cu siguranță în anul 2022 vom asista la creșterea numărul de exchange-uri de criptomonede. Văzând dorința de cumpărare, va există o dorință și mai mare de a fi în piață din partea companiilor, dar este important să alegeți cea mai bună platformă de tranzacționare care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Desigur că numărul mare exchange-uri pot genera și un număr mai mare de scammuri, însă puteți să optați pe platforme cu renume, care au trecut prin diverse momente, cum am specificat și anterior, anul 2018 și 2020 au fost momente cumplite pentru toată lumea, însă dacă platforma a rezistat crizelor și pierderilor, înseamnă că o să reziste și pe viitor.

De interes:  Mesaje ce se pot transmite prin intermediul florilor

Ne putem aștepta în anul următor și la o legalizare în țară a monedelor digitale, fiind un proiect de lege deja în discuție în Parlament. Acest lucru ar putea pe de o parte ușura alegerile voastre în privința exchange-urilor, poate chiar să existe posiblitatea cumpărării de produse și servicii cu crypto și ar convinge multe persoane care până acum se arătau sceptice, tocmai că nu există un fond legislativ.

Cu siguranță vor apărea în continuare proiecte noi, cele mai multe dintre ele care o să aibă la baza metaverse pentru că aceasta pare să fie viitorul. O să apară cu siguranță multe proiecte interesante, ale căror monede vor avea creșteri impresionante. Posibil să vedem și proiecte românești noi, cum a fost cazul cu EGLD, monedă care este cunoscută acum la nivel mondial.

Viitorul sună bine pentru criptomonede și în special pentru preț. Cel mai probabil prețul de rezistența, după cum spun și analiștii, o să fie undeva la 50.000 USD și în următoarea perioadă o să fie o creștere normală, unitară și naturală. Oricât de fascinante ar putea părea creșterea, dacă ea nu este naturală, marii investitor ar putea să iasă din piață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.