Cum sa ai succes in dating-ul online

Lumea site-urilor matrimoniale online poate deschide o multime de optiuni care nu erau prezente anterior. Distanta nu mai este o constrangere in a va gasi partenerul de viata daca indrazniti sa va „autentificati” cu intentia corecta. Iata cateva sfaturi pentru a naviga pe site-urile de matrimoniale, in timp ce profitati la maximum de ceea ce ofera.

Nu judecati o carte dupa coperta sa: Asa ca l-ati intalnit pe acest tip aparent perfect online – fotografia de profil pare destul de draguta si si-a completat profilul in care spune ca este un „bancher de succes”. Ironia lumii online este ca, de obicei, doua tipuri de oameni se straduiesc sa creeze un profil bun cu multa grija si atentie – cei cu intentie serioasa si cei care mint. Nu veti sti daca persoana care va intereseaza este sau nu autentica, pana nu investiti mai mult timp si efort.

Faceti-va cercetarea: Odata ce va place profilul cuiva, nu luati o decizie pripita si nu va conectati sau exprimati interesul. Google, Facebook si LinkedIn sunt cei mai buni prieteni ai tai aici. Daca profilul are numele complet, atunci cel mai bine este sa le cautati online. De multe ori, doar numele ar putea sa nu fie suficient mai ales daca nu este unic. Cautati numele impreuna cu institutul de invatamant sau locul de munca sau industria de munca. De asemenea, parcurgeti primele patru pana la cinci pagini ale rezultatelor cautarii Google, pentru a nu rata niciun stire ingropat undeva despre trecutul sau. Multe site-uri de matrimoniale si matrimoniale de noua generatie au acum o inregistrare obligatorie utilizand ID-ul Facebook sau LinkedIn, oferind in acelasi timp numarul de prieteni pe care ii are o persoana si daca profilul pare real.

De interes:  Ce trebuie sa stiti despre botox

Nu ezitati sa faceti prima miscare: expresia „norocul ii favorizeaza pe cei curajosi” este foarte potrivita in timp ce va cautati partenerul potential sau chiar o intalnire simpla online. Acum ca v-a placut profilul cuiva si ati constatat, de asemenea, ca profilul sau social pare autentic, singura modalitate de a cunoaste cu adevarat persoana este sa initiati contactul. Majoritatea site-urilor web au atat optiunile „interes expres”, cat si „conectare”. In timp ce primul este bun sa va arate subtil intentia, cel din urma este mult mai bun in exprimarea seriozitatii intentiei. Deci, mergeti mai departe si aratati ca sunteti interesat sa aveti o legatura cu persoana respectiva.

Discutati inteligent: exista doua tipuri de persoane cand vine vorba de interactiuni online. Extroversii care prefera cuvantul vorbit si insista foarte repede ca cel mai bine este sa va conectati la un apel telefonic si introvertitii care prefera sa discute pe chat / SMS o vreme inainte de a vorbi sau de a se intalni. Nu conteaza ce spune cealalta persoana, faceti ceea ce va face sa va simtiti confortabil. Daca instinctul va spune ca ati vrea sa aflati mai multe despre cum se comporta inainte de a trece la nivelul urmator, atunci alegeti sa conversati.

De interes:  Cum și unde găsești un bun instalator

Aceasta este o oportunitate excelenta de a pune mai multe intrebari, de a-i cunoaste interesele, istoria educatiei, istoria muncii si compatibilitatea de baza inainte de a va conecta la un nivel mai profund. Aceste informatii pot fi folosite acum pe retelele de socializare pentru a verifica ceea ce stiti deja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.