Cazul clubului ACS Poli, care are două retrogradări consecutive cu echipa de seniori, poate fi trecut în orice curs de management sportiv drept un adevărat exemplu de dezastru. După ce că a ajuns în Liga a III-a, e în insolvență, cu datorii foarte mari, clubul s-a mai și ales cu o amendă de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, ca urmare a unei decizii deloc inspirate a celor ce au condus echipa!

Amenda a fost aplicată echipei ce deține palmaresul istoric al lui Poli din cauza tratamentului la care a fost supus fostul jucător Denis Haruț în iarnă, deoarece fotbalistul nu a acceptat să-și micșoreze salariul. Managerul Vivi Răchită, în timpul mandatului administratorului special Radu Birlică, l-a trimis pe Haruț să se antreneze separat în condiții improprii, ca o răzbunare. Fotbalistul s-a și adresat comisiilor FRF și a fost declarat liber de contract din cauza tratamentului aplicat. Acum a venit și amenda, însă evident, cei responsabili de decizia „inteligentă” de a-și bate joc de jucător și-au luat demult tălpășița de la club.

De interes:  Centrele de date oferă conectivitate cu capacitate ridicată pentru afaceri

CNCD a amendat clubul cu 10.000 de lei. „Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a amendat, de asemenea, clubul de fotbal ACS Poli Timişoara cu 10.000 de lei pentru «hărţuirea» jucătorului Denis Haruţ (20 de ani). Cei de la ACS Poli Timişoara l-au hărţuit pe jucător, au încercat să îi scadă salariul fără acordul său. L-au trimis să se antreneze separat, nu i-au pus la dispoziţie nici antrenor, nici preparator fizic, a fost supus unui tratament diferenţiat faţă de colegii săi”, a declarat Cristian Jura, secretar de stat în cadrul CNCD.

În prezent, ACS Poli se antrenează pentru Liga a III-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.