Oricat de mult ai incercat sa-ti controlezi costurile tot nu reusesti sa depasesti un impas economic? Deseori, o criza financiara personala este generata de cheltuielile mult prea mari sau lucrurile neprevazute. Odata afectat bugetul, este dificil sa-ti revii si sa atingi din nou un echilibru in ceea ce priveste situatia ta monetara. Asadar, ca sa nu te afunzi in datorii si sa declansezi o serie de probleme care sa te mentina in stare de alerta luni la rand, indicat ar fi sa accesezi un credit rapid. In acest fel poti sa depasesti cu usurinta momentele care iti dau batai de cap, dar fara sa-ti pui in pericol planul financiar pe termen lung. Iata cum aplici pentru un imprumut de acest tip, in conditii sigure:

Stabileste valoarea creditului tau

Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa aplici la un credit rapid este sa selectezi suma de bani pe care vrei sa o imprumuti. Daca te-ai obisnuit sa mergi la un ghiseu, iar reprezentatul institutiei financiare sa-ti spuna suma pe care o poti solicita, uita de acest lucru. Chiar din confortul casei ta poti face o simulare de credit, direct pe site-ul finantatorului. Tot precesul de creditare se desfasoara online, asa ca daca intentionezi sa iei un imprumut urgent de la Viaconto, fix atunci cand ai nevoie, selecteaza-ti chiar tu valoarea dorita. In general, creditele rapide nu se acorda pentru sume mari de bani, ci incep de la 100-200 de lei si pot ajunge pana la 4.000 de lei.

Alege termenul de rambursare

Cand poti restitui banii imprumutati? Adreseaza-ti chiar tu aceasta intrebare, apoi selecteaza perioada in care poti rambursa creditul. De obicei, intervalul de timp este cuprins intre 7 si 30 de zile. Ai posibilitatea de a returna imprumutul integral sau de a plati banii in rate. Calculeaza cate zile mai ai pana incasezi urmatorul salariu, gandeste-te ce alte obligatii financiare trebuie sa mai onorezi, iar apoi bifeaza cu lejeritate o data favorabila tie. La fel, simulatorul online pus la dispozitie de creditor iti poate fi de un real ajutor ca sa-ti calculezi ratele si dobanda pentru credit. Ia in considerare faptul ca poti sa prelungesti data scadenta, dar trebuie sa achiti o taxa de prelungire.

Completeaza formularul de credit online

Odata ce ai pus la punct detaliile legate de suma pe care intentionezi sa o imprumuti si termenul de rambursare, trebuie sa completezi un formular cu date generale. Vorbim aici de nume, adresa, numar de telefon, e-mail etc. Ia in considerare faptul ca aceasta etapa este necesara doar atunci cand aplici pentru prima data pentru un credit rapid. Ulterior, daca ai devenit clientul institutiei financiare, la solicitarea unui nou imprumut va trebui doar sa te loghezi in contul tau.

Prezinta buletinul si dovada veniturilor tale

Cu siguranta ai auzit si tu deseori sintagma „credit doar cu buletinul”. Ei bine, imprumutul rapid mai este numit in acest fel deoarece finantatorul le solicita clientilor doar actul de identitate, scanat sau fotografiat. Nici o institutie nu ar putea sa ofere imprumuturi fara acest document intrucat nu este legal. Pe langa buletin, mai este necesara si dovada veniturilor periodice pe care le incasezi. Stai fara griji, asta nu presupune prezentarea adeverintei de la locul de munca ori a altor documente dificil de obtinut. Trebuie doar sa ii trimiti creditorului extrasul de cont bancar aferent contului in care ajung castigurile tale din salariu, pensie, indemnizatie de somaj, chirii ori alte venituri.

Felicitari, asta este tot! Banii vor ajunge direct in contul pe care i l-ai transmis creditorului, in doar cateva ore de la confirmarea aplicarii. Fara indoiala, nici un tip de imprumut nu este mai sigur si usor de accesat precum creditul rapid!

De interes:  Alege si tu ferestre si usi PVC la cele mai bune preturi de pe piata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.