Cum alegi un acumulator pentru țigara electronică

Cel mai recent trend adoptat în zona de vaping este cel al modurilor. Acestea funcționează pe baza de acumulatori 18650 (majoritatea) sau 18350 (mai mici). Dar, la fel ca orice alt component al țigării electronice, și bateriile diferă în ce privește calitatea sau performanța. Este greu de decis care sunt cei mai buni acumulatori de pe piață, răspunsul stând în abilitatea bateriei de a se mula pe stilul tău personal de vaping. Există patru criterii de luat în calcul: capacitatea, rating-ul de curent, tensiunea înaltă în momentul vapării și funcționarea la temperaturi scăzute. Le vom discuta pe toate în cele ce urmează. Dacă vrei să faci o schimbare, este bine de știut că găsești moduri pentru e-cig si online.   

Capacitatea 

O capacitate extinsă a acumulatorilor este relevantă deoarece aceasta va dicta durata vapării de la o încărcare la alta. Poți măsura capacitatea acumulatorilor în miliamperi pe oră (mAh), mai exact numărul de miliamperi consumați de țigara ta electronică în momentul în care este folosită. O baterie de 2500 mAh echivalează cu un timp de folosire de aproximativ o oră înainte de a fi încărcată. Luând în calcul cât de des utilizezi țigara electronică și de tipul de vaporizator ales, timpul de utilizare poate să crească sau să scadă. Totuși, merită menționat faptul că o baterie nu poate avea și capacitate și tensiune mare. Așadar, trebuie să alegi ori una ori alta. Sacrifici tensiunea în detrimentul capacității sau invers. 

Rating-ul de curent

Următorul aspect pe care ai face bine să-l iei în calcul este ratingul de curent. Cu alte cuvinte, este important să alegi un acumulator care să fie capabil să-ți ofere cantitatea de energie necesară în momentul vapării, fără riscul de a se supraîncălzi. Dacă te gândești să urmezi varianta simplă și să cumperi pur și simplu acumulatorul cu cel mai puternic rating de curent continuu disponibil pe piață, noi suntem aici sa-ți spunem că aceasta nu este chiar cea mai inspirată alegere. De ce? Majoritatea companiilor producătoare de acumulatori tind să exagereze cu ratingurile pe care le atribuie bateriilor pe care le produc. Excepție fac desigur mărcile serioase și consacrate precum Sony, LG și Samsung. 

Singura soluție disponibilă de a compara cu adevărat bateriile în acest moment este să le treci printr-un ciclu complet de încărcare-descărcare pentru a vedea capacitatea și ratingul de performanță reale. Așadar, se pare că te așteaptă câteva teste de făcut. 

Tensiunea înaltă în momentul vapării

După cum bine știi, acumulatorii funcționează la voltaje diferite. Cele mai bune țigări electronice beneficiază de pe urma unor acumulatori cu o capacitate mare, un rating de curent foarte bun și chiar și funcționarea la temperaturi scăzute. Așadar prețul și marca țigării electronice vor avea și ele un cuvânt de spus în această afacere. Cumpără ceva de calitate dacă vrei performanță! 

Funcționarea la temperaturi scăzute

De ce te-ar interesa acest aspect? Ei bine, așa cum orice vaper veteran a aflat deja, temperatura bateriei este un subiect extrem de important deoarece aceasta cauzează deteriorarea și stricarea prematură a acesteia. Dacă vrei să te asiguri de un vapat sigur și de calitate, pecum și de o viață lungă pentru acumulatori, fii sigur că folosești baterii care funcționează în siguranță și la cele mai scăzute temperaturi posibile. 

Sperăm că ghidul nostru ți-a fost de ajutor și te vei asigura că beneficiezi de un vaping de calitate și de acum înainte! 

De interes:  Zi de film la Oțelu Roșu !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.