Realizarea unei constructii este un proces costisitor si plin de stres pentru orice beneficiar. Indiferent ca vrei sa construiesti o locuinta, o hala industriala, un hotel sau un bloc de locuinte, este esential ca absolut tot proiectul sa fie realizat conform normelor tehnice actuale.

Din pacate, in domeniul constructiilor orice omisiune, orice neconformitate si orice viciu pot fi extrem de costisitoare si pot afecta atat valoarea constructiei, cat si rezistenta acesteia.

Pentru o constructie realizata perfect, primul pas este alegerea constructorului perfect. Cei de la Canova, una dintre cele mai mari firme de constructii din Timisoara, au enuntat o serie de criterii pe care trebuie sa le bifeze firma pe care o alegi.

Ce trebuie sa urmaresti atunci cand alegi o firma de constructii in Timisoara?

  1. Asigura-te ca este o firma autorizata, care iti pune la dispozitie specialisti ce pot realiza corect toate etapele constructiei. Nu este loc de greseli, motiv pentru care tot personalul trebuie sa fie calificat si sa execute absolut fiecare etapa foarte bine.
  2. Asigura-te ca este o firma care a reusit sa ridice constructii ce sunt exploatate in prezent si au beneficiari multumiti. Canova are, spre exemplu, un portofoliu vast de blocuri de locuinte, centre comerciale si alte constructii care pot fi vizitate in Timisoara.
  3. Asigura-te ca pretul proiectului este unul cat se poate de clar, inca de la semnarea contractului. Este important sa stii cu exactitate care este pretul pe care il vei plati si ce vei primi pentru el;
  4. Asigura-te ca firma cu care colaborezi iti poate oferi cat mai multe servicii. Este bine sa colaborezi cu acelasi constructor, de la faza de proiectare pana la faza de ridicare si finisare. In felul acesta oamenii vor sti cu exactitate ce au de facut la fiecare etapa iar costurile generale vor fi mai mici;
  5. Asigura-te ca primesti o garnatie cat mai mare pentru lucrarile de care ai beneficiat. Orice constructie trebuie sa beneficieze de garantie. Cu cat este mai mare acea garantie, cu atat este mai bine.
De interes:  Cum alegi rochii pentru ocazii speciale

De asemenea, este bine sa te asiguri ca firma cu care colaborezi dispune de utilaje moderne si ca este receptiva la dorintele pe care le ai.

Desi piata de constructii este extrem de vasta, cu oferte care mai de care mai atractive, cel mai bine este sa colaborezi cu o firma cat mai mare, care are experienta si iti poate oferi toate serviciile de care ai nevoie. Chiar daca la inceput poate sa para ceva mai costisitoare decat firmele mici, compuse din doar cativa angajati, rezultatele sunt, de cele mai multe ori, mult mai atractive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.