Cu Eurosurvey ai garantia calitatii pe termen lung

In momentul in care decizi sa apelezi la o echipa specializata in realizarea unei constructii de orice natura, trebuie sa te asiguri ca se va ocupa pe tot parcursul existentei sale si de ceea e inseamna monitorizare, mentenanta si analize necesare care sa elimine orie risc. Urmarirea comportamentului constructiilor este un aspect esential inca din etapa de executie, prin intermediul careia se pot observa toate fenomenele si factorii care ar putea-o afecta. Astfel, se pot lua masurile necesare in timp util pentru a evita eventuale neplaceri. Eurosurvey este firma care iti poate asigura toate operatiunile de natura topografica (trasarea elementelor proiectate in teren/urmarirea in timp a constructiei/scanare 3d/livrabile/cadastru si intabulare/ridicari topografice)

De ce este important acest procedeu?

Fie ca vorbim de un proiect industrial, comercial sau rezidential, fiecare dintre cladirile realizate trebuie sa beneficieze de o urmarire permanenta a felului in care evolueaza lucrarile; daca apar fenomene care ar putea sa-i afecteze exploatarea in scopul vizat sau factori de risc care sa poata conduce la eventuale accidente, degradari, etc.. Astfel, constant se fac masuratori si analize care sa depisteze prezenta a noi fisuri ,tasari sau altor urme de degradare.

Se recomanda ca aceasta monitorizare sa fie facuta pe toata durata de viata a constructiei, din momentu sapaturii (UCC pentru constructii vecine) pana la 20 de ani de la finalizarea lucrarilor. Indiferent de tipul de cladire, fiecare trebuie sa detina, inca din stadiul de proiect, o tema specifica de monitorizare, care sa serveasca drept ghid celor care se vor ocupa de acest lucru.

De ce sa alegi Eurosurvey?

De interes:  Ce sunt implanturile dentare zigomatice si cand sunt recomandate?

Cel mai important aspect de care vei beneficia pe tot parcursul colaborarii este exercitarea unei experiente de peste 14 ani in domeniu. Intreaga echipa dispune de cunostinte, aparatura si expertiza necesara pentru a-ti putea furniza cele mai concrete date si totodata pentru a putea actiona imediat in situatiile in care este neaparat nevoie. 

Mai mult decat atat, au la dispozitie cele mai moderne aparaturi si tehnologii care sporesc semnificativ acuratetea datelor colectate. Fiecare masuratoare se va realiza cu profesionalism ridicat, dublat de maxima precizie oferita de functiile digitale abordate.

Nu in ultimul rand, Eurosurvey include in oferta si servicii adiacente precum achizitionarea marcilor de tasare conform STAS. Acestea trebuie sa fie alese in conformitate cu anumite reglementari tehnice si legale si de aceea este important ca acest pas sa fie realizat de persoane avizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.