CSM Reșița caută jucători de calitate pentru Liga a II-a

Oficialii din Valea Domanului caută în continuare fotbaliști pentru formarea unui lot competitiv de Liga a II-a. Tot timpul mai este nevoie de jucători de calitate, spune antrenorul Leo Doană, care speră să poată definitiva lotul cu cel puțin trei săptămâni înaintea startului de campionat.
Ofensiva reșițeană l-a pierdut pe Staicu, care a semnat cu Ripensia Timișoara, dar oficialii din Valea Domanului s-au reorientat rapid și l-au adus pe atacantul craiovean Alexandru Cioablă, un jucător tânăr, născut în 1996. Întăriri au sosit și pe alte posturi, iar căutările continuă, spune antrenorul Leo Doană. În total, CSM Reșița a adus până acum cinci jucători care pot reprezenta plusuri pentru lotul rosso-nerilor.
„Noutățile certe sunt fundașul Alex Manea și mijlocașul Cristi Poiană, care au semnat cu CSM Reșița; au mai venit la noi: fundașul Bruno Vasiu, de la Lipova, atacantul Alexandru Cioablă și mijlocașul central Emanuel Dat, un junior de la Cluj. Mai așteptăm să vină și alții. Din păcate, Velici am înțeles că nu s-a acomodat și ar fi plecat, m-a anunțat domnul președinte.”
Căutările și negocierile pentru formarea unui lot competitiv de Liga a II-a se desfășoară cu dificultate, pentru că nu e ușor să concurezi cu echipe care au bugete mult mai mari decât gruparea reșițeană. Din acest motiv, pentru a putea profita de orice oportunitate, Reșița își va definitiva lotul destul de târziu. Antrenorul Leo Doană speră ca acest lucru să se întâmple cu cel puțin trei săptămâni înainte de startul noului sezon. De astăzi, lotul reșițean începe un stagiu de pregătire la altitudine, pe Semenic. Cantonamentul se va desfășura până în data de 10 iulie, iar pe 12 iulie rosso-nerii vor juca la Drobeta Tr. Severin un amical cu echipa de Liga a III-a din Craiova. Pe 17 iulie, CSM-ul va juca la Ripensia Timişoara, în 20 iulie la ASU Poli Timişoara, iar în data de 27 este programat la Reşiţa un amical cu o echipă de Liga a III-a din Vârşeţ. Startul Ligii a II-a se va da în data de 3 august.

De interes:  Rizea, la "Jocuri de Putere": Ponta a dat ordin, prin Maior, să fie eliminat Vanghelie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.