Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș a făcut publice cele mai recente informații referitoare la situația îmbolnăvirilor cu coronavirus din județ. Conform reprezentanților acesteia: 

„Personalul de specialitate al Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș va recolta probe pentru contactii apropiați ai tânărului depistat pozitiv.Este vorba de
– 18 probe pentru colegii de clasa ai tânărului (colegul de banca s-a prezentat din proprie inițiativa la la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr.Victor Babeș” Timișoara. Este asimptomatic).
– 4 probe pentru persoanele de la unitatea unde a făcut practică și care i-au făcut instructaj de protecția muncii.
-1 proba pentru asistență medicală care i-a recoltat probe de sânge în vederea intrării elevului, în unitateala care a făcut practică.
Contactii tânărului sunt izolați la domiciliu și monitorizați de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș.
În cursul zilei de joi se vor recolta 4 probe de la contactii apropiați ai primei paciente pozitive„, transmit reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Timiș.

În acest moment, în Timișoara și în județ sunt 544 de oameni sunt izolați la domiciliu, după ce au călătorit în zone afectate de coronavirus.

De interes:  Consiliul de Administrație de la Piețe S.A din Timișoara a fost revocat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.