Comisar în rezervă, exclus din partid! „A fost recomandarea primarului, pe vremea când iubea foarte tare Pro România!”

Înscrierea lui Eugen Barîngă în PSD Oțelu Roșu nu e nicio pieredere pentru Pro România, partid care l-a dat afară tocmai pentru apropierea acestuia de liderul social-democrat de pe Valea Bistrei.

Coordonatorul Pro România la nivel de Caraș-Severin, Sorin Simescu, spune că Barîngă a ajuns la PSD datorită relației acestuia cu Luca Mălăiescu, președinte PSD Oțelu Roșu și primar al fostului oraș siderurgic. Totodată, Simescu a dezvăluit cum a ajuns comisarul în rezervă la Pro România. „El nu a plecat de la Pro România la PSD. El mai întâi a fost exclus de Pro România! Eugen Barîngă ne-a fost recomandat când domnul primar iubea foarte tare Pro România și și-a asumat deschis că e cu Pro România. A fost anunțat de către noi coordonatorul Pro România Oțelu Roșu și atunci Eugen Barîngă s-a întors la cine ni l-a recomandat pe vremea când iubea foarte tare Pro România”, a declarat Simescu pentru expressdebanat.ro.

Sorin Simescu se referă la perioada în care Luca Mălăiescu nu ezita să critice conducerea centrală a PSD, când l-a avut musafir pe Victor Ponta și când spunea deschis că dacă în PSD nu se schimbă lucrurile e foarte posibil ca în 2020 să candideze sub o altă siglă. Pro România fiind, e adevărat, cea mai realistă variantă. Între timp însă Mălăiescu se simte mult mai comod între social-democrați.

De interes:  3 Detalii de avut in vedere atunci cand urci pe munte. Cum te pregatesti pentru o drumetie la munte?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.