Numite si „caii de povara ai soselelor”, camioanele reprezinta autovehicule realizate cu un scop precis si pe care sa il realizeze de fiecare data la fel de bine. Astfel, in modul de constructie, se tine cont de durata de viata a tuturor pieselor din componenta unui camion, de la motor si pana la anvelope.

Producatorii de anvelope se ocupa atat cu productia lor pentru consumatorii in masa cat si in mod special pentru producatorii de autovehicule. De la un producator de anvelope la altul, putem obtine mai multe tipuri de anvelope, precum cele pentru camioanele mai sus mentionate. Comparativ cu cele pentru o masina personala, acestea sunt mai mari ca diametru dar si mai groase in ceea ce priveste materialul. Asta nu inseamna si ca durata lor de viata este mai mare, dat fiind faptul ca sunt supuse la un stres mai mare si posibil, chiar mai des decat cele normale, pentru masinile personale ale noastre.

Unul dintre numerosele magazine in care putem gasi anvelope de calitate pentru camioane este Anvelopecamion19.ro. La ei putem alege dintre anvelope noi, anvelope second-hand sau anmvelope resapate, de la cei mai buni producatori din domeniu. De asemenea, si cele second si cele resapate se afla in stare buna de functionare, cu termene de valabilitate garantate.

Unul dintre aspectele care poate afecta o anvelopa este instalarea sa pe janta. Daca nu este facuta de cineva cu experienta si cu aparatura speciala, marginile acesteia se pot rupe sau chiar intreaga structura poate fi afectata. Este cel mai bine astfel, fie sa alegem un service profesional sau alternativ, sa achizitonam anvelope direct cu jante. Daca utilizam anvelope sezoniere, nu mai este nevoie decat sa schimbam roata cu totul si anvelopele abia cand acestea devin prea uzate sau cand apar accidente precum o pana sau o explozie. In schimb, daca utilizam anvelope all-seasons, acestea se schimba la fel, cand devin prea uzate.

De interes:  Noi restricții în Timiș! Principalele măsuri adoptate de CJSU în baza Hotărârii de Guvern

Anvelopele noi au un pret de achizitie mai mare, mai ales daca vorbim despre cele de la producatorii de top. In schimb, ofera si performante mai mari, au o durata de viata mai indelungata si in timp, ne ajuta sa economisim bani.

Anvelopele second-hand, ca si alte piese de schimb ale unei masini, pot proveni de la modele originale sau nu si pot fi de asemenea de calitate buna sau nu. Alegand oferta acestui magazin, avem garantia ca obtinem anvelope second-hand de cea mai buna calitate, care nu au fost decat utilizate dar nu si care au suferit daune care sa le aduca aproape de terminarea duratei de utilizare iar noi sa avem surpriza neplacuta de a fi nevoiti sa le inlocuim la scurt timp dupa achizitie.

Anvelopele resapate sunt cele care sunt si cel mai putin recomandate de catre specialisti, dar fiind faptul ca in multe cazuri nu sunt realizate respectand toate standardele necesare si astfel, eficienta lor este scazuta, durata de viata scurta si de asemenea, daca nu se utilizeaza materiale si tehnici de formare bune, sunt mai grele. Adaugand si mai multa greutate masinii, indiferent de tipul acesteia, nu prea ajuta la economisirea de combustibil si nici la usurinta controlului acesteia pe sosele.

De interes:  Vreme închisă cu ploi locale în vestul țării

Resaparea anvelopelor este un proces ce consta in indepartarea zonelor cu probleme, daca acestea exista, si mai apoi, aplicarea unei plase de prindere si a unui strat de material asemanator celui original al anvelopei. Exista si cazuri in care acest proces se realizeaza bine iar rezultatul este cel dorit, asa cum ne garanteaza cei de la Anvelopecamion19.ro.

De la ei putem obtine anvelope dar si jante, pentru un cap tractor sau pentru o semiremorca, printre altele. In acest fel, cei ce detin o firma ce are in componenta sa camioane sau chiar utilaje de constructii, pot obtine anvelope de calitate, care sa ofere si mai multa valoare business-ului lor.

Cum un camion poate sta in cea mai mare parte din timp incarcat, este clar ca vorbim despre o sarcina mai mare care apasa constant pe rotile masinii si astfel, presiunea din anvelope poate fi si ea mai mare. Si pentru ca tot vorbim despre presiune, si aceasta joaca un rol important. Este bine ca dupa inlocuirea uneia sau mai multor anvelopr sau a rotii cu totul, sa ne interesam si de presiunea dintre acestea, care sa fie egala in toate, precum si de geometria rotilor. Putem fi in acest fel siguri ca anvelopele vor oferi si mai multe beneficii in trafic.

De interes:  Godzilla: King of the Monsters (Godzilla II Regele Monștrilor) – BANAT

Iarna este fara indoiala un anotimp periculos. La viteze mari chiar si o sosea care este doar umeda poate afecta controlul masinii insa devine si mai periculos pe timp de iarna, cand asfaltul poate fi acoperit cu gheata sau zapada. Cele mai multe camioane trec in astfel de cazuri nu numai la anvelopele de iarna cat si la lanturi antiderapante.

Cele mai predispuse la a avea probleme sunt chiar masinile care se ocupa de deszapezire, primele care fac contact cu zonele inzapezite sau inghetate. Se sfatuieste utilizarea de anvelope de calitate, cu canale de rulare adanci, care sa permita o buna tractiune, posibil spargerea prin gheata si zapada si realizarea unei zone de contact cat mai mari cu asfaltul.

Prin ofertele celor de la Anvelopecamion19.ro, legate de transport si reduceri, aflam ca livrarea, oriunde in tara, se realizeaza in maxim 48 de ore iar, la achizitia a 6 sau mai multe anvelope, acesta este complet gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.