Circulația va fi oprită timp de o lună pe strada Petru Maior


Circulația va fi oprită timp de o lună pe strada Petru Maior ca urmare a desfășurării lucrărilor la rețelele de apă și canal. „În perioada 16.10.2019 – 15.11.2019 va fi închisă circulația pe tronsonul de drum situat de la intersecția străzii Petru Maior cu B-dul A. I. Cuza până la intersecția străzii Petru Maior cu str. Gheorghe Șincai (zona „Fluturelu”)Circulația va fi deviată pe B-dul A. I. Cuza, inclusiv circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t. Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă”, se arată în comunicatul transmis de Primăria Reșița.
Mâine, între orele 11:00 și 16:00 se va întrerupe circulația pe str. Cireșului în vederea realizării unor lucrări la podul provizoriu așternere covor asfaltic).

„Având în vedere cele prezentate, rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zonele mai sus-menționate, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier”, se mai arată în comunicatul transmis de către municipalitatea Reșița.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 63. Pariuri pe candidații la primărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.