Vânzarea articolelor de care clienții au nevoie pentru animalele lor de companie poate fi o afacere distractivă și plină de satisfacții, așa că profitați la maximum! Cu aceste idei de afaceri pentru animale de companie, veți putea să vă îmbunătățiți afacerea și să încorporați componente noi in pet-shopul Dvs de care clienții vor fi încântați.

Șase idei de afaceri cu animale de companie de luat în considerare

1. Partener cu veterinari locali

Poate fi foarte util să colaborați cu medicii veterinari locali, astfel încât aceștia să prezinte articolele dumneavoastră de vânzare cu amănuntul în schimbul trimiterii clienților la cabinetul lor. Aceasta este o modalitate excelentă de a forma un parteneriat constructiv în industria dumneavoastră și de a vă ajuta să obțineți vânzări suplimentare.

2. Organizați evenimente care acceptă animale de companie

Cunoașteți-vă clienții găzduind evenimente la care pot participa atât clienții umani, cât și animalele. Nu numai că este o oportunitate de a aduce mai multe venituri catre pet-shop, dar aceste evenimente vă vor permite, de asemenea, să vă promovați marca și să vă formați o baza de clienți.

De interes:  Locuitorii din Bocșa Română rămân fără apă – Banat FM

3. Postați imagini cu animale de companie

Să recunoaștem, oamenilor le plac pozele cu animale! Rugați clienții să facă fotografii ale animalelor de companie cu marfa din pet shop. Acest lucru vă va ajuta să vă prezentați produsele și animalele de companie drăguțe care le folosesc! De asemenea, puteți declanșa un anumit angajament al clienților organizând un concurs pe social-media, în care fotografia cu cele mai multe like-uri sau share-uri primește un premiu!

4. Ajutați animalele să-și găsească o casă

Colaborați cu un adăpost local și oferiți-le unor animale casele pe care le merită! Puteți aduce o schimbare făcând un parteneriat cu un adăpost local. Se vor ocupa de ducerea animalelor la casele lor permanente, iar dumneavoastră veți putea oferi bunurile de care vor avea nevoie noii proprietari!

5. Adăugați servicii de îngrijire

Creșteți valoarea afacerii dumneavoastră prin adăugarea serviciilor de îngrijire chiar in pet shop-ul Dvs. Chiar și angajarea unui îngrijitor care să se alăture echipei ar putea fi o alegere inteligentă pentru creșterea afacerii. O idee foarte bună ar fi să vă concentrați asupra ideilor de afaceri cu câini, deoarece majoritatea câinilor necesită îngrijire la fiecare 6-8 săptămâni. Dacă puteți crește o bază de clienți consecventă, aceasta ar putea fi o modalitate benefică de a vă distinge față de concurență, sustin cei de la www.petshop-magazin.

De interes:  Nu s-a remediat avaria la rețeaua de apă. Se lucrează și astăzi – Banat FM

6. Solicitați finantare

În timp ce gestionarea unui magazin de animale de companie poate fi un efort de succes, pot exista momente în care să aveți nevoie de bani în plus pentru a vă susține afacerea. Indiferent dacă achiziționați mai mult inventar, angajați oameni suplimentari sau adăugați noi servicii (așa cum am sugerat anterior), este posibil să aveți nevoie de o finanțare suplimentară pentru ca aceste eforturi să devină realitate.

Înființarea unui magazin de animale de companie necesită idei proaspete și suficientă finanțare pentru a le face să se întâmple. Cu aceste idei de afaceri pentru animale de companie, sperăm că le veți putea oferi stăpânilor de animale de companie și însoțitorii lor cu cele mai bune produse și servicii posibile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.