Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a încheiat. Lucien Hora e din nou cel mai bun! – Banat FM

Campionatul Național de Viteză în Coastă s-a încheiat. Lucien Hora e din nou cel mai bun!

Lucien Hora e oficial noul campion național absolut la automobilism viteză în coastă. Deși a fost nevoit să abandoneze în etapa finală de la Brașov, campionul reșițean și-a adjudecat un nou titlu, grație evoluțiilor excelente din actualul sezon.
După patru ani de absență de pe circuitele VTM, campionul reșițean Lucien Hora a avut o revenire de senzație, încununată cu un nou titlu de campion național absolut. Din păcate, în ultima etapă a Naționalelor, la Trofeul Opel Poiana Braşov, reșițeanul a fost nevoit să abandoneze la ultima urcare, din cauza unor probleme tehnice, dar punctajul acumulat înaintea ultimei runde i-a asigurat și în aceste condiții titlul de campion.

„Etapa de la Brașov a fost una în care Lola nu a mai vrut să ”colaboreze” . În ultima urcare din concurs, chiar la start am avut probleme tehnice și nu am putut face urcarea. Voiam să termin tot anul pe podium, dar asta a fost. Oricum a fost un an minunat, chiar și la Reșița unde am avut o ieșire în decor. În total, la etapa de la Brașov a fost bine pentru echipa noastră, CB Rally Vest. Bogdan Cuzma a câștigat grupa și clasa, iar la echipe am ocupat locul I. CB Rally Vest s-a impus de departe în campionat față de celelalte echipe. A fost un an excelent pentru noi, Radu Benea s-a impus la debutanți, Bogdan Cuzma s-a impus și el, mai bine de așa nu putea să fie”, a declarat campionul Lucien Hora.
În clasamentul final, Lucien Hora s-a situat pe primul loc, cu 176 puncte, urmat de Emil Nestor, 134, și Silviu Dumitrescu, care a totalizat 86 de puncte. Premierea laureaților din sporturile cu motor va avea loc în data de 30 noiembrie la Timișoara.

De interes:  CHECK-IN. 4 centre de vaccinare în tot județul Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.