Ce este Coxartroza?

 

Coxartroza, o formă de artroză care afectează articulația șoldului, reprezintă o provocare majoră pentru multe persoane, indiferent de vârstă. Această afecțiune se manifestă prin durere și rigiditate, afectând adesea calitatea vieții. Deși este mai frecvent întâlnită la seniori, ea poate afecta persoane de toate vârstele, în special pe cele cu un stil de viață sedentar sau cu greutate corporală mare.

Simptomatologia Coxartrozei

 

Pacienții cu coxartroză pot experimenta durere în zona inghinală sau coapsă, dificultate la mers și o scădere a flexibilității șoldului. Aceste simptome pot deveni debilitante, împiedicând desfășurarea activităților zilnice.

Infiltrațiile sub Ghidaj Ecografic – Un Tratament Inovator

 

La Centrul Medical Mișcă, abordăm coxartroza cu o metodă de tratament avansată: infiltrațiile sub ghidaj ecografic. Această tehnică permite administrarea precisă a tratamentului direct în zona afectată, crescând astfel eficacitatea și minimizând disconfortul. Prin utilizarea ghidajului ecografic, specialiștii noștri pot ținti cu o precizie de peste 90% zona afectată, asigurând astfel că tratamentul este cât mai eficient.

 

De interes:  De la rochii mini la long: Alege corect lungimea rochiei în funcție de eveniment

Beneficiile Infiltrațiilor sub Ghidaj Ecografic

 

  • Administrare Precisă a Tratamentului: Tratamentul este injectat direct în zona afectată, crescând eficacitatea acestuia.
  • Eficiență Crescută: Prin țintirea exactă, tratamentul acționează rapid și eficient.
  • Disconfort Minimizat: Metoda este minim invazivă, reducând disconfortul pacientului.
  • Precizie Înaltă: Ghidajul ecografic asigură o precizie ridicată în administrarea tratamentului.

 

Programează-te la Centrul Medical Mișcă

 

Dacă suferi de coxartroză și ești în căutarea unei soluții eficiente, te invităm la Centrul Medical Mișcă pentru o consultație. Echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere cele mai moderne tratamente pentru a te ajuta să îți recâștigi mobilitatea și confortul.

 

Pentru a începe călătoria ta spre o viață fără durere, contactează-ne la +40 745 170 735 sau +40 755 080 615. La Centrul Medical Mișcă, suntem dedicați să îți oferim cele mai bune soluții pentru sănătatea și bunăstarea ta.

 

La Centrul Medical Mișcă, abordăm fiecare caz cu profesionalism și grijă, asigurându-ne că fiecare pacient primește cel mai eficient tratament posibil. Alege să te alături comunității noastre și să faci un pas important spre o viață mai bună, fără durere și limitări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.