Centrul civic, redecorat în cadrul festivalului „Lumea poveștilor” – Banat FM sound factory

Centrul civic, redecorat în cadrul festivalului „Lumea poveștilor”


Festivalul „Lumea Poveștilor” , ajuns la cea-de-a doua ediție, s-au încheiat, însă rămân în urmă impresiile, amintirile, fotografiile și o serie de produse culturale, care vor aminti tuturor că e important să rămâi un om activ în orașul tău.
Imagini din tablouri celebre de Gustav Klimt, Pablo Picasso, Vincent van Gogh și Leonardo da Vinci sunt prezentate pe căsuțele din Centru Civic al municipiului de pe Bârzava. Cei care au muncit să redecoreze căsuțele de lemn au fost tinerii artiști de la Liceul de Arte Sabin Pautza ajutați de profesorii lor. Activitatea a făcut parte din cea de-a doua ediție a festivalului „Lumea Poveștilor”.
De asemenea tot în cadrul festivalului au avut loc reprezentații în aer liber atât în parcul Tricolorului, Copiilor sau Centru Civic, dar și în cartiere considerate defavorizate. În această ediție a festivalului, o reprezentație aparte a fost dată de către Teatru Puck din Cluj-Napoca în cartierul Mociur, unde copiii de acolo au putut vedea o variantă a Scufiței Roșii.
Ediția a doua a festivalului „Lumea Poveștilor” a fost organizat de Teatru de Vest din Reșița cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin și al Primăriei Municipiului Reșița.

De interes:  Marcel Ciolacu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.