Continuă neînțelegerile la Ocolul Silvic Banatul Montan


Continuă neînțelegerile la Ocolul Silvic Banatul Montan. Dacă până acum existau dispute între angajați și șeful de ocol, acum dezbaterile aprinse s-au purtat între șeful de ocol și primari și chiar între edili.
Angajații de la Ocolul Silvic al Banatului Montan au cerut o întâlnirile a primarilor care s-au asociat pentru a forma regia autonomă pentru a discuta despre problemele ocolului. Angajații sunt nemulțumiți pentru că nu și-au primit salariile de 2 luni și nu li se asigură resursele pentru a-și desfășura activitatea.În cazul în care problemele angajaților nu se for rezolva, aceștia spun că își vor da demisia în bloc.
Problemele ocolului sunt însă mai mari și țin chiar de funcția pentru care a fost creat. Unii primari nu sunt dispuși să plătească paza deoarece consideră că tocmai pentru acest lucru a fost creat ocolul, altfel ar fi plătit serviciul de pază în continuare la Romsilva. Alte primării nu amenajament silvic, alții se află în zonă de protecție și nu se poate exploata în acele zone. Unii edili consideră că regia poate funcționa în forma actuală, iar actualul șef de ocol silvic consideră că nu.
Ocolul Silvic Banatul Montan din Reșița a fost înființat în urmă cu 2018 luni și are în administrare 14.000 de hectare de fond forestier din localitățile: Reșița, Carașova, Goruia, Ticvani, Forotic, Brebu Nou, Brebu, Târnova, Iablanița, Cornea, Lăpușnicu Mare, Socol, Naidăș, Sasca Montană, Ciclova Montană și Nădrag.

De interes:  Joker – Banateanul.ro titleonly| sound factory

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.