Trei biserici din aceeași localitate, sparte una după alta

Hoții și-au făcut o țintă din bidericile din orașul hunedorean Vulcan. Trei lăcașuri de cult au fost sparte, din 19 ianuarie și până acum. Hoții, care au intrat după ce au făcut țăndări  geamurile, au furat cutiile milei și două potire. 

„In perioada 19-21.01 ac, Poliția Municipiului Vulcan a fost sesizată cu privire la 3 infracțiuni de furt calificat din lacase de cult, toate comise pe raza localității, pe timp de noapte, prin efracție. Din cercetări, se pare ca autorii au pătruns in cele 3 biserici prin spargerea unor ferestre, profitând si de faptul ca lăcașurile de cult nu erau asigurate cu sisteme anti-efractie. Prejudiciul total se ridică la aprox. 3000 lei (doua potire si două cutii ale milei)”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În cele trei cazuri, polițiștii efectuează cercetari sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat si au deja un cerc de suspecți.

De interes:  Klaus Iohannis: ”Școala începe pe 14 septembrie în condiții cu totul diferite. Decizia de a deschide școlile, deși nu e ușoară, e corectă și necesară”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.