Ai vazut cel putin o data unul sau mai multi alpinisti utilitari care isi desfasurau activitatea la inaltime si ai fost destul de fascinat de activitatea lor, nu-i asa? Cel mai probabil te-ai si intrebat in sinea ta daca ai putea si tu, si nu ar trebui sa iti fie rusine daca raspunsul a fost unul negativ.

Pe buna dreptate, caci nu oricine poate face alpinism utilitar. Metoda alpinismului industrial permite efectuarea rapida a oricaror tipuri de servicii la mare altitudine. Aceasta tehnologie creste productivitatea lucratorilor si scurteaza timpul de efectuare a lucrarilor. In unele cazuri, alpinismul industrial este singura tehnologie posibila pentru organizarea muncii la inaltime.

Compania AlpinMax desfasoara serviciile respectand toate reglementarile aflate in vigoare.

Dar care ar fi beneficiile pe care le ai daca apelezi la serviciile alpinistilor utilitari? Dezvaluim detalii in cele ce urmeaza:

  • Posibilitati de acces nelimitate

Atunci cand alte metode de lucru nu pot fi folosite, din cauza locatiei, a inaltimii prea mari sau multe altele, aplinistii utilitari sunt cei care rezolva aceasta problema. Ei se pot ”strecura” in locuri aparent inaccesibile celorlalti, pentru ca ei nu au nevoie de un teren drept sub puctul de lucru sau mult spatiu liber.

  • Nu blocheaza caile de acces

Spre deosebire de metodele clasice de lucru la fatada exterioara a unei cladiri, de exemplu, cand de multe ori caile de acces sunt blocate, acest dezavantaj nu exista in cazul alpinistilor utilitari. Ei nu folosesc aparate speciale sau schele, care pot afecta buna functionare a activitatii din cladirea respectiva.

  • Costuri reduse

Pentru ca in cazul alpinismului utilitar nu se folosesc mijloace fixe, la final, cand vei trage linie, vei ajunge si la concluzia ca de fapt, cosurile totale sunt mult mai mici decat daca ai fi utilizat metodele clasice.

  • Operativitate maxima

Se spune de multe ori ca ”time is money”, iar o operativitate cat mai buna te scuteste de multe costuri suplimentare. Ei bine, cu ajutorul alpinistilor utilitari, operativitatea este maxima, deoarece timpul de dezinstalare si instalare este unul mic. Tot la capitolul operativitate si economii trebuie sa mentionam si faptul ca totul se rezolva cu o singura echipa, care se ocupa in mod profesionist de tot.

De interes:  5 pasi esentiali pentru a muta un cabinet de stomatologie

Tehnologiile alpinistilor utilitari nu numai ca accelereaza executia lucrarilor la inaltimi, dar si reduc costurile acestora, calitatea ramand la nivel  – exact ceea ce ai nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.