Stabilizatoarele de rosturi reprezinta o solutie inovativa si extrem de eficienta, pe care o poti utiliza pentru a reda integritatea rosturilor de la pardoseala de beton din parcul sau centrul logistic pe care il gestionezi.

Administrarea unui astfel de spatiu presupune foarte multa munca, insa atunci cand te asiguri ca personalul poate lucra in conditii optime, totul devine mai usor. In acelasi timp, stabilizatoarele te ajuta sa redai simplu integritatea rosturilor si sa ai parte de o activitate mult mai eficienta zi de zi in ceea ce priveste gestionarea marfurilor.

Stabilizatoarele de rosturi, noi pe piata din Romania

Despre stabilizatoarele de rosturi trebuie neaparat sa stii ca sunt noi pe piata din Romania si iti vin in ajutor atunci cand placile de beton de deplaseaza vertical una fata de cealalta. Este vorba despre o problema care poate deveni periculoasa pentru personalul din parcurile logistice, intrucat riscul de aparitie a accidentelor de munca sporeste, iar utilajele folosite de catre angajatii tai se pot defecta mult mai usor, pentru ca nu mai ruleaza corespunzator.

De interes:  Caraş-Severin: Doi candidaţi pentru funcţia de primar în alegerile locale din oraşul Moldova Nouă

Inovatoare si usor de montat, stabilizatoarele sunt extrem de cautate in prezent, mai ales pentru a fi folosite in incinta depozitelor, a showroom-urilor, dar si in incinta spatiilor de productie, unde exista in general un trafic intens.

De ce se deterioreaza rosturile?

In ceea ce priveste motivele pentru care se deterioreaza rosturile, acestea pot fi variate. De exemplu, placile de beton nu au fost corect montate inca de la inceput, iar in timp, dupa ce s-au ,,asezat”, diferenta dintre ele a devenit una considerabila la nivelul rosturilor. In acelasi timp, rosturile se pot deteriora si din cauza unui terasament necorespunzator si deficitar compactat.

Pe termen lung, exploatarea pardoselii din beton poate conduce la o grava deteriorare a acesteia.

Montaj simplu si usor

Compania Larex Global Floor-LGF iti poate veni in ajutor extrem de repede atunci cand te hotarasti sa montezi stabilizatoare de rosturi. Expertii dispun de toate ustensilele necesare pentru a monta usor obiectele cu ajutorul carora poti face reparatii la nivelul podelei.

De interes:  Cum sa-ti mentii locuinta organizata: 5 trucuri inteligente

Pentru mai multe detalii: https://cutt.ly/8ndHArE

Primul pas pe care specialistii Larex Global floor-LGF il fac pentru a monta stabilizatoarele este acela de a da gauri in pardoseala cu ajutorul unei carote, urmand ca mai apoi sa introduca stabilizatoarele in gaurile obtinute. La final, dispozitivele se strang cu ajutorul unei chei dinamometrice. Pardoseala isi recapata astfel integritatea, devenind din nou plana si simplu de folosit.

Un serviciu dedicat companiilor

Asadar, daca te ocupi de gestionarea unui showroom, a unui parc logistic sau a unui depozit si ai nevoie de stabilizatoare de rosturi pentru a-ti desfasura activitatea eficient, nu ezita sa apelezi la specialistii in domeniu!

Beneficii

Nu in ultimul rand, este bine sa cunosti toate beneficiile de care ai parte cu ajutorul stabilizatoarelor de rosturi, inainte de a le monta:

  • eficientizarea productiei;
  • evitarea accidentelor la locul de munca;
  • redobanirea integritatii rosturilor si a podelei din beton;
  • montaj simplu;
  • instalare rapida.

Daca iti doresti sa vezi cum se monteaza stabilizatoarele de rosturi, poti accesa urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=xnDgD4ffnuw.

De interes:  Relaxare la cinema, în zilele de sărbătoare. VEZI AICI programul pe întreaga săptămână

Specialistii Larex Global Floor-LGF actioneaza intotdeauna cu profesionalism, eficienta si rapiditate, ajutandu-te sa te bucuri in continuare de o activitate sporita in cadrul centrului logistic de care te ocupi! Stabilizatoarele de rosturi sunt rezistente si durabile, ajutand placile de beton sa ramana intr-o conditie excelenta pentru foarte multa vreme.

Date de contact

E-mail: ofertare@lgf-floor.ro

Telefon: +4 0729-000 444

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.