Ce faci când cineva te urmărești? Cum te aperi?

În drum spre casă, cineva te-a urmărit, a scos un cuțit și a început să te amenințe. Ce faci în această situație? Fugi? Suni la politie? Sau poate folosiți spray-ul sau pistolul pe care îl ai în geantă? Dar este legal acest produs? Află informații utile despre autoapărare legală – cum să te aperi legal?

Autoapărare – probleme de bază

Autoapărare, tehnici și accesorii care facilitează apărarea: toată lumea a auzit de ele și este posibil ca tu să le ai. Cu toate acestea, merită subliniat că tot ceea ce a fost menționat mai sus ar trebui să fie o ultimă soluție. Prioritatea ar trebui să fie, mai presus de toate, evitarea confruntării directe. Acest lucru se datorează faptului că rezultatele oricărei lupte nu sunt previzibile.

Desigur, în unele situații este suficient să strigi după ajutor cu un strigăt puternic, care să atragă atenția altor persoane. Drept urmare, acest lucru ar putea speria potențialul atacator. În plus, trebuie să fii întotdeauna vigilent și să te comporți cu atenție. Deci, este o idee bună să eviți locurile periculoase sau aleile întunecate.

Autoapărare legală – accesorii

Una dintre modalitățile de a te proteja este cu siguranță să cumperi instrumente de autoapărare. Puțini oameni știu că majoritatea sunt legale. Prevederile legale indică faptul că, într-o situație de autoapărare, poți folosi orice instrument disponibil pentru a respinge un atacator. Deși trebuie să îți amintești, de asemenea, că măsura pe care o alegi trebuie să fie proporțională cu amenințarea care te amenință.

Reguli pentru utilizarea spray-ului de piper

Deținătorul sprayului de piper ar trebui să îl utilizeze în conformitate cu instrucțiunile atașate ambalajului. Acolo vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Desigur, merită să practici în prealabil extragerea spray-ului și utilizarea acestuia. Interesant este că spray-urile cu piper folosesc tehnologia focului încrucișat, care îți permite să tragi în orice poziție și în orice unghi. Drept urmare, va funcționa, chiar dacă nu vizezi  perfect fața agresorului. Protecția flip top este responsabilă pentru prevenirea deschiderii automate cu acest tip de echipament.

Autoapărare legală – te poți apăra cu un pistol de autoapărare?

Există mai multe modele de pistoale de autoaparare din care poți alege, ele fiind extrem de populare. Atractivitatea lor se datorează mai multor factori:

  • dimensiune compactă;
  • comoditatea transportului;
  • Capacitate de utilizare cu același confort, atât acasă, cât și în natură;
  • De regulă, o rată ridicată de copiere a omologilor de luptă;
  • Unele modele îți permit să efectuezi un foc automat;
  • Abilitatea de a dezvolta abilități de bază pentru prelucrarea armelor.

Datorită cererii ridicate pentru astfel de arme, numeroase mărci aduc în mod constant pe piață noi și noi modele de pistoale. Printre care, cel mai mare pasionat de arme va putea alege un model potrivit. Însă problema alegerii unui pistol pneumatic este destul de complicată. Dar este mai bine să cumperi un pistol bun și scump, decât să fii dezamăgit de o jucărie ieftină.

De interes:  Freza de Zăpadă Rotakt - Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.