Achizitionarea unor produse la mana a doua nu trebuie sa fie un motiv de nesiguranta. Pe langa faptul ca vei beneficia de un produs performant la un produs extrem de bun, contribui si la protejarea planetei.

Daca ti-a ajuns la urechi un zvon precum ca telefoanele precum iphone 12 pro max amanet sau iphone x amanet la mana a doua sunt uzate, invechite si functioneaza extrem de greu, trebuie sa stii ca lucrurile nu stau chiar asa. Bineinteles, ca in cazul oricarei achizitii, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte.

Iata la ce sa fii atent atunci cand iti iei un telefon second hand:

  1. Locul de unde il achizitionezi

Un produs la mana a doua poate fi cumparat din mai multe locuri. Insa este extrem de important sa te asiguri ca vanzatorul este de incredere si produsul este exact asa cum acesta il prezinta. Iti recomandam cu caldura sa iti indrepti atentia catre o agentie de amanet. Atunci cand optezi pentru un iphone 11 amanet vei beneficia de mai multe avantaje, precum:

  • Perioada de garantie– aceasta perioada este extrem de importanta pentru ca iti permite sa verifici telefonul pe o perioada mai indelungata si sa te asiguri ca el functioneaza perfect. De la un amanet la un altul perioada de garantie difera. Spre exemplu, cei de la com iti ofera o perioada de garantie de 30 de zile.
  • Verificarea produsului de specialisti– inainte de a fi puse la vanzare, telefoanele dintr-un amanet sunt atent verificate de specialisti. Prin urmare, poti sta fara griji in legatura cu acest aspect.
  • Primesti bon sau factura fiscala.
  1. Aspectul telefonului
De interes:  Sfaturi excelente pentru a invata limba engleza, chiar si atunci cand esti adult

Chiar daca nu mai vorbim despre un produs nou, asta nu inseamna ca nu ne mai intereseaza modul in care acesta arata. Prin urmare, acorda o atentie deosebita modului in care telefonul se prezinta. El nu trebuie sa aiba piese lipsa, zgarieturi, crapaturi, ciobituri si asa mai departe.

  1. Marca

Marca telefonului poate tine si de preferinte, insa incearca sa te indrepti catre un brand cat mai cunoscut, precum: Samsung, Apple, Huawei etc., si bineinteles catre modele care au o stare buna sau chiar ideala.

Alege sa iti cumperi un telefon in stare foarte buna de la o agentie de amanet si convinge-te de avantajele acestei tranzactii singur!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.