Ce este un pop up textil si unde poate fi folosit?

Unul dintre cele mai bune sisteme de expunere a unui brand este prin intermeiul unui pop up textil. Este o solutie ieftina, ideala pentru prezentarile indoor, rezistenta in timp si extrem de vizibila.

Un pop up textil este o reclama realizata pe un material textil de dimensiuni mari ( 2.5 x 3 sau 3 x 2 metri ) montata pe un stand cu bare magnetice foarte usor de fixat. De regula, cadrul acestuia este realizat din aluminiu si este deosebit de rezistent.

Unde poate sa fie folosit un astfel de pop up?

Este ideal pentru expozitii si targuri, pentru centre comerciale, pentru marile evenimente si lansari de produse sau chiar pentru evenimente mai mici, cum ar fi nuntile si botezurile, fiind un fundal ideal pentru poze.

Care sunt principalele avantaje ale pop-upului?

  • Este foarte simplu de utilizat. De la transport pana la montaj, totul se realizeaza foarte simplu. Simplitatea merge mai departe si in cazul in care se doreste inlocuirea materialelor textile. Practic, cu aceeasi structura metalica pot fi folosite mai multe reclame, ceea ce scade extrem de mult costurile.
  • Se transporta usor. De regula, aceste produse sunt modulare si pot fi transportate cu usurinta intr-o geanta. Vei putea sa le cari peste tot, inclusiv atunci cand mergi cu avionul.
  • Este versatil. Poti alege aproape orice dimensiune si poti opta pentru mai multe tipuri de prezentare, cum ar fi varianta clasica a unui pop up drept sau varianta mai inedita, a unui pop up curb sau in valuri. Pentru o vizibilitate mai buna exista inclusiv posibilitatea de iluminare.
  • Este ieftin. Costurile de productie pentru un produs de acest fel sunt destul de mici, daca ne raportam la perioada de timp in care poate fi folosit si la eficienta de care da dovada. Practic, este una dintre cele mai ieftine si mai eficiente variante de promovare, ceea ce il face sa merite din plin achizitia.
De interes:  Ce ofera becurile LED in plus fata de toate celelalte optiuni de pe piata

Atunci cand achizitionezi un pop up textil trebuie sa te asiguri ca il iei de la o firma de incredere, ca materialele sunt de buna calitate si cel mai important, ca te opresti asupra unei imagini de efect. Imaginea este cea mai importanta, deoarece are un impact urias asupra potentialilor clienti sau asupra colaboratorilor,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.