Weekend cu doi morți în accidente – Banat FM

Weekend cu doi morți în accidente


Două persoane și-au pierdut viața la sfârșitul acestei săptămâni în urma unor accidente. Primul s-a produs pe DJ 573A. Conform poliției:”Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 54 de ani, din Oravița, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Ciortea-Vrani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, lovind un cap de pod, derapând și rostogolindu-se aproximativ 40 de metri, pe câmp.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în mașină. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.”

Un al doilea accident s-a produs între Ciuchici și Nicolinț, pe un câmp și s-a soldat cu decesul unei femei de 72 de ani. În acest caz poliția precizează că:”Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Reșița, ar fi condus un utilaj agricol, tip tractor, în afara drumului public, între Ciuchici și Nicolinț, și din cauza unor denivelări și movile de pământ, utilajul s-ar fi răsturnat, căzând peste mama șoferului, o femeie de 72 de ani, care se afla în cabina tractorului. Din accident, a rezultat decesul femeii. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.”

De interes:  Rezultate promițătoare pentru boxul reșițean – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.