Aproape nimic nu este mai frumos pentru femei decât o geantă de damă nouă. Și aproape nimic nu dezvăluie la fel de mult despre purtătoarea sa la prima vedere ca geanta care atârnă de brațul ei.

La un moment dat, fiecare femeie are dorința de a avea o geantă grozavă de designer. Pentru unele este îndeplinită, pentru alții rămâne o dorință pentru ocazii mai mari. Dar care va fi modelul ales? O problemă este selecția uriașă. Culorile, formele, dimensiunile și etichetele diferite fac extrem de dificilă decizia. La urma urmei, geanta ar trebui să o poți purta ani de zile, să se potrivească ținutei, să sublinieze stilul personal.

De ce merită să investești într-o geantă de damă bună?

Merită să investești într-o geantă bună de damă. Primești mai mult pentru banii tăi.

Gențile de piele de înaltă calitate pot rezista mai mult și sunt mai bine realizate. Materialul este mai stabil, mai puțin sensibil și este mai bine lucrat pe curele, mânere și piese metalice. Deci durează mai mult, astfel încât să te poți bucura de acea geantă câțiva ani și asta te face fericită, nu-i așa? Desigur, o geantă de designer bună costă mai mult decât una „normală”. Dar dacă adăugi toate achizițiile proaste la sfârșitul anului, vei fi uimită de ceea ce ți-ai fi putut permite în schimb.

Câte genți ai?

Nu poți avea niciodată destule genti, dar tendințele sunt următoarele:

  1. Geantă de umăr
De interes:  Ascensiunea serialelor turcesti, cum au ajuns atat de populare in toata lumea?

O geantă de umăr de dimensiuni medii este completă( geanta de umăr înseamnă că o poți purta peste umăr). Daca nu mai ai nevoie de alte genti, asta ar trebui să o ai cu siguranță. O geantă de umăr este un accesoriu potrivit pentru zi cu zi – la birou, la cumpărături, pe bicicletă și datorită dimensiunii sale, totul încape în ea: portofelul, telefonul mobil, cheile casei și, de asemenea, geanta cosmetică, documente, un IPad sau multe altele. Și când porți această geantă în mână, pare puțin mai casual.

  1. Geantă de mînă mică

În prezent, poți vedea multe genți de mână mici și multe sunt mai colorate și echipate cu accesorii atrăgătoare. Cu toate acestea, dacă investești într-un model clasic de înaltă calitate, în negru sau maro coniac, o poți purta mulți ani, deoarece nici una, nici cealaltă nu se vor demoda vreodată. În timpul zilei, o geantă de mână atât de mică este un excelent însoțitor pentru o plimbare sau cumpărături. 

  1. Geanta plic

Termenul „plic” provine din engleză și înseamnă „a închide”. De fapt, gențile plic sunt ținute în mână sau ascunse sub braț, deoarece de obicei nu au nici mânere, nici curele. Un plic este tovarășul feminin pentru seară! Se potrivește bine cu rochii de cocktail și rochii de seară și arată mult mai bine decât o geantă mică de umăr. Dacă alegi un model clasic de piele într-o culoare atemporală, e perfect.  Indiferent dacă este pătrat în formă de cutie, în culori vii, împodobite cu nituri, pluș sau strasuri, este absolut necesar să deții măcar un astfel de model.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.