Orice fan Apple care dorește să își achiziționeze un model nou de laptop știe probabil că în momentul de față trebuie să se decidă fie asupra unui MacBook Pro sau să aleagă un MacBook Air. Cele două modele dezvoltate de Apple se remarcă prin calități extraordinare, dar atât la capitolul funcționalități, durata de viață a bateriei sau chiar preț, există anumite diferențe.

Pentru a putea alege modelul care ți se potrivește cel mai bine este recomandat să analizezi cât mai bine cele două echipamente, pe care le găsești disponibile pe dabstore.ro.

Există mai multe modele între care va trebui să te decizi. Fie alegi un MacBook Air de 13 inch, ori te decizi asupra unuia dintre cele trei variante de Macbook Pro, respectiv de 13 inch, 14 inch sau cel de 16 inch.  Alegerea devine însă cu atât mai dificilă cu cât Apple oferă modele cu chip M1 și alte modele cu procesoare M1 Pro sau M1 Max

De interes:  Igiena dentara. Cum faci sa iti pastrezi dintii frumosi si sanatosi

MacBook Air: performanță și autonomie la superlative

Noul model MacBook Air vine în întâmpinarea dorințelor multor utilizatori care își doresc mai mult decât un simplu laptop, MacBook Air dezvoltat acum de Apple oferă cam tot ce ți-ai putea dori de la un astfel de echipament, fapt care se datorează integrării unui chip M1 care oferă performanțe extraordinare și o autonomie incredibilă, aspect care îl și transformă astfel în cel mai bun laptop la ora actuală, în ceea ce privește durata de viață a bateriei.

Memoria performantă, tastatură extrem de ușoară și fiabilă, un Touch ID care permite deschiderea ușoară a sistemului și un webcam upgradat față de modelele anterioare, fac din MacBook Air alegerea ideală pentru cei care își doresc performanță și mobilitate de la un laptop. Modelul este dispobinibil la DABSTORE.

MacBook Pro: mai mult decât un birou portabil

MacBook Pro, varianta de 13 inch, se remarcă prin putere excepțională într-o carcasă subțire și ușoară. Laptopul cântărește doar 1.300 grame. MacBook Pro este prevăzut cu același model nou de chip M1, ca și MacBook Air, însă MacBook Pro poate atinge performanțe mai bune și execută task-uri mai complicate pentru o perioadă mai îndelungată de timp datorită ventilatorului încorporat care îl menține la temperatura optimă de funcționare.

De interes:  Cum te ajută concret o presă de balotat deșeuri

Durata de viață a bateriei este și în cazul MacBook Pro realmente impresionantă. Noul MacBook Pro vine dotat cu Touch bar și senzor Touch ID. Modelul de 13 inch mai oferă de asemenea și un webcam îmbunătățit, un SSD super rapid și un design elegant și minimalist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.