„In aritmetica iubirii unu plus unu fac doi. Pe cand unu plus zero va fi întotdeauna zero”. Perfect adevarat. Pe cât de adevarat, pe atât de dureros. Sa stii ca ai plecat la drum cu un partener care se împiedica la fiecare promisiune încălcată, nu e tocmai visul de tinerețe al nimănui.

Dar atunci cand ajungi sa gusti din fericirea autentica nu iti vei mai întoarce capul înapoi.

Privirile voastre se vor uni in acelasi punct suspendat in infinitul bătailor de inima. Glasul îndrăgostiților va incepe sa se faca tot mai auzit in multimea de strigăte nebune si delirante. Universul împărtășit va prinde culoare va si așterne in fata lui atâtea posibilități de a iubi si a fi iubit. Oamenii din jurul vostru vor paraliza si se vor topi precum statuile lucrate in lut ce se prefac in figurine simple.

Nu ii poti cere unui om mai mult decat ii poti oferi. Dar atunci cand iti oferă totul, totul trebuie sa i-l oferi înapoi. Asa cum negustorii cinstiti isi schimba intre ei lucrurile de valoare sau obiectele lucrate migălos in taina cămărilor încinse de truda. Asa cum doi copii isi schimba intre ei priviri si zâmbete sincere in mijlocul jocului ce i-a pătruns. Asa trebuie sa fie si schimbul iubirii. Un schimb atât de pur si de fin, încât cei care il practica sa uite nemurirea si sa se regăsească aievea… in celalalt!

De interes:  Ministerul Educației anunță varianta finală: Vacanța de primăvară prelungită, cu excepția claselor terminale - Se vor face și ore online - Când se dau examenele

Drumul iubirii trebuie parcurs in doi. Fie ca este ploaie sau vânt, tunet sau gând, soare sau luna, dragostea se parcurge in pași de dans. Atunci cand doi îndrăgostiți dansează, totul in jurul lor se preschimba in cele mai lucrate instrumente muzicale. Ritmul trebuie sa fie acelasi pentru amandoi. Respirația, antrenata si atinsa de vârful buzelor moi si dornice. Mâinile nu trebuie sa se despartă niciodata iar ochii trebuie sa fie atintiti spre amintirile ce vor sa vie. Trupurile trebuie unduite la unison iar șoaptele rostite pe rând. De la unul către celalalt, de la barbat la femeie si de la femeie la barbat.

In iubire veți rade si veți plânge. Dar veti plânge plânsul fericirii, eliberator si cald. In iubire veti iubi si veti fi iubiti. Asemenea zilelor iubite de oameni si a viselor iubite de somn. In iubire veti cauta răspunsuri si le veti gasi. In voi si in ceilalți. In iubire veti fi doar voi doi.

De interes:  Ploaie torențială la Reșița (VIDEO) – BANAT

Pentru ca unu plus unu fac doi.

Însă atunci cand unu plus unu fac Totul, iubirea e completa. 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu
24×535.jpg” alt=”” width=”640″ height=”334″ />

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.