Un traficant de migranţi a fost dat în consemn la frontieră, după ce a fugit chiar din sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara, în timpul unei pauze de audieri. Poliţiştii de fronteră şi colegii lor de la Poliţia Naţională îl caută deja de aproape o săptămână pe cetățeanul sirian, și asta deoarece incidentul a avut loc vinerea trecută.

Poliţiştii de frontieră au descins într-o locuinţă din Timişoara de unde l-au ridicat pe cetăţeanul sirian, împreună cu un irakian, ambii suspecţi într-un dosar de trafic de migranţi, relatează Ziare.com.

Amândoi se aflau în sediul Poliţiei de Frontieră Timişoara când, într-o pauză de audieri, în timp ce se afla pe hol, profitând de neatenţia celor care îi supravegheau, bărbatul a fugit. A traversat curtea instituţiei, apoi a sărit gardul şi s-a făcut nevăzut în trafic.

Poliţiştii de frontieră au pornit în căutarea fugarului. În ajutor le-au venit și colegii lor de la Poliţia Naţională care au adus un câine de urmă special antrenat.

De interes:  Bilanț coronavirus: 4.271 de cazuri noi și 98 de decese. Vezi situația pe fiecare județ

Câinele i-a luat urma sirianului, însă la un moment dat urmele s-au oprit, semn că probabil bărbatul a urcat într-un mijloc de transport.

Poliţiştii de frontieră spun că este o chestiune de zile până când îl vor prinde pe fugar, care este cercetat pentru trafic de migranţi şi sechestrare de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.