CS Universitatea Reşiţa are ştafetă de aur! Patru junioare, pe cea mai înaltă a podiumului la tineret – Banat FM sound factory

CS Universitatea Reşiţa are ştafetă de aur! Patru junioare, pe cea mai înaltă a podiumului la tineret

Campionatele Naţionale de atletism pentru tineret au consemnat o nouă performanţă de excepţie a vitezistelor reşiţene! În cadrul evenimentului sportiv desfăşurat în acest weekend la Piteşti, ştafeta de 4×100 m a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa a reuşit să-şi adjudece titlul de campioană naţională.

Eroinele cursei de aur de la Piteşti sunt Andreea Șuhai, Larisa Ferencz, Alexandra Boca şi Daria Grigoroiu, sportive pregătite de antrenorii Ştefan Nagy, Irinel Dumitru şi Octavian Bârsanu. Trebuie menţionat faptul că proaspetele campioane de tineret sunt toate junioare, ceea ce face performanţa cu atât mai remarcabilă.

În cadrul aceleiaşi competiţii, Daria Grigoroiu, eleva antrenorului Ştefan Nagy, şi-a adjudecat şi o medalie la individual: deşi e încă junioară II, Daria a cucerit bronzul cursei de 100 m garduri tineret. Fetele de la Reşiţa sunt într-o formă de zile mari, lucru pe care l-au demonstrat şi luna trecută: în data de 25 mai, Andreea, Larisa, Alexandra şi Daria reuşeau să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi la Cupa României.

De interes:  Strategie în alb și negru – Ediția din 10 iulie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.