În ultimele zile la nivelul județului Caraș-Severin, s-a administrat un număr total de 384 de doze în cadrul primei etape de vaccinare împotriva COVID-19 . Egalitatea numărului de doze administrate, s-au înregistrat  în  Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și Spitalul Orășenesc Oravița, cu un număr de 138, iar în cea ce privește Spitalul Orășenesc Moldova Nouă, au fost atribuite doar  108 doze.  Din fericire nu s-au înregistrat reacți adverse.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, în județul nostru,  s-au primit 5572 doze dintre care 5042 au fost administrate. Spitalele care au primit aceste vaccinuri sunt: Spitalul  Județean  de Urgență Reșița cu un număr de 1096, Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș cu 1876 de doze, Spitalul  Orășenesc Oravița: cu 1183, Spitalul Orășenesc Oțelul Roșu: 118 și Spitalul  Orășenesc Moldova Nouă cu 769 doze.

Atât vaccinarea cât și respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică), sunt esențiale în prevenirea noului coronavirus.

De interes:  Vaccinarea antigripală gratuită – extinsă spre populația generală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.