Utilizarea cuprului în istorie se dovedește a fi de acum aproximativ 10.000 de ani. În 3000 î.e.n., minereuri de cupru au fost găsite în insula Cipru. Romanii au numit metalul cipru, care mai târziu a fost cunoscut sub numele de cuprum și apoi cupru în limba engleză.

În India, cuprul a fost utilizat pentru sterilizarea apei potabile în 2600 și 2200 î.Hr. Este încă folosit în multe gospodării pentru stocarea apei

Grecii l-au folosit pentru tratamentul ulcerului și pentru vindecarea rănilor
În secolul al XX-lea, un medic german a observat că muncitorii din minele de cupru nu au artrită. Cuprul este considerat un mineral esențial pentru corpul nostru. Ayurveda recomandă păstrarea apei peste noapte într-un vas de cupru și consumul acesteia de dimineață,considerand că apa consumata din ulcior de cupru ajuta la prevenirea unor boli ale pielii, inflamații, tulburări respiratorii, splină și tulburări ginecologice.

Cuprul este important pentru funcția multor enzime. Printre numeroasele sale activități, acesta este inclus și în reglarea metabolismului, ajutând corpul să facă energie prin combinarea cu fierul și să producă globule roșii, oase și țesuturi conjunctive. Cuprul este, de asemenea, implicat în pigmentarea pielii și părului, influențează funcționarea inimii și acționează ca antioxidant, reducând radicalii liberi care pot afecta celulele și ADN-ul.

De interes:  Cinci sfaturi pentru a gasi botine dama potrivite

Cuprul este un mineral, prezent în organism în cantități mici. Acesta este pe locul al treilea în importanță după fier și aluminiu. La un adult, aproximativ 100 mg se găsesc în principal în zone cum ar fi ficatul, oasele și mușchii, creierul, rinichii și inima. Cuprul este implicat în viața de zi cu zi a unui individ, deoarece este un nutrient esențial pentru dieta zilnică și ajută la menținerea sănătății celulelor nervoase, precum și a sistemului imunitar.

Apa este un element esenţial, care susţine viaţa pe această planetă. 70% din corpul uman este format din apă şi aceasta trebuie să ajungă în organism prin cele mai bune surse. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au stocat apă în recipiente de cupru. Scopul a fost acela de a proteja apa potabilă, însă sunt şi alte avantaje pe care gama noastră de sticle din cupru le oferă.

Venim in intampinarea clientilor nostri din dorinta de a promova potentialul sanatos asupra organismului uman.Consumati apa stocata in Sticle cupru Ramis

De interes:  Drumul European 70, blocat din cauza jafului! Negocieri cu Viorica Dăncilă și grupări politice mafiote!

sticle din cupru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.