Camila Cabello ne aduce la început de toamnă o iubire înflăcărată. Noul ei single, lansat cu videoclip, se numește „Shameless” | Official Video

Camila Cabello ne aduce la început de toamnă o iubire înflăcărată. Noul ei single, lansat cu videoclip, se numește „Shameless” și anunță cel de-al doilea album de studio – „Romance”.

Clipul piesei „Shameless”, în care o putem admira pe Camila dezlănțuită și executând mișcări de dans impresionante, este regizat de Henry Scholfield. Video-ul esta lansat împreună cu o altă piesă nouă – „Liar”, ambele melodii fiind incluse pe cel de-al doilea album de studio al artistei.

„Aceste melodii sunt practic povestea vieții mele din ultimii doi ani și poveștile pe care le-am acumulat în acest timp – știam de mult timp că vreau ca albumul meu să se numească „Romance”, deoarece aceste povești sunt despre a fi îndrăgostit”, a detaliat Camila Cabello.

Pe 12 octombrie, Cabello va susține primul ei recital în cadrul Saturday Night Live. Cu acest prilej, publicul va putea asculta în premieră piesa „Shameless” interpretată live.

De interes:  Cum poti avea scarile visurilor tale in doar cativa pasi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.