Cadastrarea gratuită, în dezbatere publică

În data de 11 martie, la ora 15:00, în incinta Căminului Cultural Sânmihaiu Român, va avea loc o dezbatere publică având ca subiect cadastrarea generală gratuită a terenurilor şi proprietăţilor din comuna Sânmihaiu Român, având-i ca invitați pe subprefectul de Timiș Mircea Băcală și pe directorul OCPI, Arthur Marius Ursu.

„Așa cum am anunțat la sfârșitul lunii ianuarie, comuna Sânmihaiu Român va beneficia anul acesta de cadastrare a terenurilor şi proprietăţilor, prin intermediul unui proiect derulat de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Acestea vor fi cadastrate integral cu finanțare din fonduri europene nerambursabile, în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară 2015-2023. În cadrul acestui proiect intitulat „Creșterea gradului de acoperire și de incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România, pentru județul nostru au fost selectate anul acesta 19 UAT – uri din zone rurale, localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României; localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe; localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate”, a transmis primarul comunei Sânmihaiu Român, Viorel Mărcuţi.

De interes:  Care sunt candidații cu șanse la alegerile prezidențiale de anul viitor: „Cine ajunge în turul 2 cu George Simion este viitorul președinte al României”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.