Decor futurist, electric, inspirat de un viitor tehnologizat pentru „Professional Liar” | Morandi [Official Video] – Banat FM

Decor futurist, electric, inspirat de un viitor tehnologizat pentru „Professional Liar” | Morandi [Official Video]

Morandi a lansat o nouă piesă ideală pentru condus pe autostradă la ore târzii, „Professional Liar”. Melodia este însoţită de un videoclip plin de prezenţe feminine simulate în realitate virtuală.

După frenezia din ultimul an provocată de piesa hit „Kalinka”, Morandi a revenit cu „Professional Liar”. Videoclipul începe într-o metropolă a viitorului, în care poliţiştii investighează o crimă. Protagoniştii sunt prezentaţi cu haine pline de efecte luminoase, într-un univers colorat fistichiu, ca străzile din Tokypo. Peruci verzi şi maşini scumpe nu lipsesc din peisaj.

Evident e vorba despre maşini electrice şi se lasă chiar cu urmăriri şi tras cu arme cu laser. Această fantezie SF are în centru un cuplu feminin, în vreme ce Randi şi Moga narează muzical acest Bonnie & Clyde de an 2050. Apare şi un protagonist masculin care admiră o domnişoară ce face striptease în realitate virtuală. Totul se încheie cu distrugerea unui artefact tehnologic care alterează trecerea timpului.

De interes:  ȘAPTE RĂNIȚI DUPĂ CE DOUĂ MAȘINI S-AU CIOCNIT PE AUTOSTRADA A1 PECICA-ARAD

„Professional Liar” este a doua piesă de pe noul album, la care Marius Moga şi Randi lucrează. Continuă direcţia muzicală cu influenţe EDM şi accente melancolice şi profunde, pe care o asociăm cu numele „Morandi”. Videoclipul cel nou a fost regizat de către Bogan Daragiu şi este filmat în Bucureşti, într-un decor futurist, electric, inspirat de un viitor tehnologizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.