Bobby Păunescu: „AUR este un partid pe care românii se pot baza. Prioritatea este creșterea nivelului de trai”

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a vorbit, duminică, în exclusivitate la Realitatea PLUS, despre Congresul AUR la care a participat în calitate de susținător al formațiunii condusă de George Simion, ales președinte pentru următorii 4 ani.

„Sunt deosebit de fericit că am fost invitat la discuții încă de la începuturile formațiunii. Îi felicit pentru congres pe George Simion. Sunt un susținător al AUR, nu membru. Este un partid care a arătat că are interes național: cetățenii României, dar și în context internațional, cu partenerii noștri strategici: SUA, NATO, Europa. Toate informațiile legate de antisemitism sunt false. Nici vorbă de așa ceva.

Sunt mândru de George. AUR devine o formațiune cu greutate. Este un partid pe care românii se pot baza, va atrage români. A câștigat în diaspora, a luat locul 1 în Italia, etc. Suntem la un eveniment caritabil pentru a strânge fonduri pentru românii din Cernăuți.

Acest partid este interesul național, interesul românilor. Prioritatea este creșterea nivelului de trai, dar, în același timp, în contextul în care ne aflăm, AUR este alături de partenerii noștri, asta ne arată că nu e vorba de un partid antisemit”, a declarat Bobby Păunescu la Realitatea PLUS.

De interes:  Bilanț coronavirus 11 februarie: 22.737 cazuri noi și 132 decese

George Simion a fost ales președinte al AUR pentru următorii 4 ani. Congresul AUR a fost organizat, duminică, la Palatul Parlamentului. George Simion a anunțat în fața membrilor de partid că nu va candida la alegerile prezidențiale din 2024, dar lasă competiția deschisă pentru toți cei care doresc să ocupe fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Sursa: Realitatea din AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.