CSM Galați a condus cu 19 puncte pe terenul celor de la SCM Timișoara, dar bănățenii au câștigat în overtime

SCM OHMA Timișoara a oferit o revenire spectaculoasă, de la -19, în duelul de pe teren propriu cu CSM Galați, și s-a impus cu 78-74 (18-18, 14-29, 15-8, 21-13, 10-6), după o repriză de prelungiri, în meciul de duminică seara, din etapa a 26-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

CSM Galați a început bine meciul de la Timișoara și a condus cu 4-0, Petrescu a marcat primul punct al timișorenilor, cu una din două reușite de la libere. Oaspeții și-au continuat perioada bună și Brewton a punctat pe un atac rapid pentru 8-1, tot Petrescu reușind și primul coș din acțiune pentru SCM Timișoara, după trei minute trecute de la începutul partidei. Diferența a urcat la 7 pentru gălățeni, scor 14-7. Timișorenii au redus handicapul la un punct, după care gălățenii au marcat de două puncte, însă în ultimul minut al primului sfert timișorenii au trecut prima dată la conducere, scor 18-16. Vlad a marcat apoi pentru gălățeni și la finalul primelor 10 minute scorul a fost egal, 18-18. 

De interes:  Ce inaltime are Alex Velea

Gălățenii au fost preciși de două ori de la distanță în startul sfertului al doilea, în ambele cazuri punctele venind din partea lui Milos Pesic, apoi, după 22-24 Timișoara a pus cinci puncte la rând și Talton făcea 25-24 pentru echipa sa. Gălățenii au revenit și conduceau cu 32-28 prin reușita acrobatică semnată de Masters. CSM Galați și-a continuat run-ul și s-a distanțat la 38-28 cu liberele transformate de Sturanovic, câteva atacuri mai târziu ajungându-se la +15 pentru gălățeni cu tripla lui Masters. Strong a punctat după cinci minute fără reușită pentru Timișoara, iar la pauză s-a intrat la scorul de 47-32 pentru CSM Galați.

Sturanovic a deschis repriza secundă cu patru puncte la rând și ducea scorul la 51-32, cea mai mare diferență de scor din meci. Timișoara a replicat cu un parțial de 7-0, Brewton fiind următorul jucător de la CSM Galați care marca în sfertul trei, 53-39. Gălățenii aveau să intre cu un avantaj de 8 puncte în sfertul decisiv, scor 47-55.

De interes:  Fotbaliștii și suporterii, uniți pentru promovare! Reșița poate sărbători mâine accederea în Liga a II-a – BANAT

Bănățenii au continuat să se apropie și Strong a înscris pe pătrundere (55-49), apoi Masters a ratat ambele încercări de la linia de libere, iar Strong avea să puncteze pentru SCM Timișoara aducându-și echipa la patru puncte în spatele echipei oaspete. timișorenii au egalat la 57-57 și Olah și-a dus echipa în avantaj după ce a punctat de două ori de la linia de libere, scor 61-59. Petrescu a punctat pentru timișoreni, 68-65, când mai erau 77 de secunde din timpul de joc. George Vlad a scuturat plasa de la distanță și a egalat când mai erau 50 de secunde până la final. În ultimele 50 de secunde ambele echipe au ratat atacurile și s-a intrat în prelungiri, la scorul de 68-68. 

CSM Galați a punctat prima în overtime, Gajic egalând apoi, iar Mirkovic i-a dus pe bănățeni în față, 74-72. Masters a egalat la 74, dar Gajic a punctat de la distanță și Strong și-a împărțit perechea de libere, meciul terminându-se cu 78-74 pentru Timișoara.

De interes:  Culisele statului paralel | Dan Mihalache, dezvăluiri despre CINE făcea lobby pentru Schweighofer în România

Timișoara este pe locul 5, cu 38 de puncte, din 23 de meciuri, iar Galațiul este pe locul 14, cu 31 de puncte, din 26 de meciuri jucate. 

SCM Timișoara: Darrion Strong – 20 de puncte, Nikola Gajic -15 puncte, Gary Talton – 11 puncte, Petrescu -9p, Lilov -8p, Mirkovic -5, Olah -4p, Komatina -4p, Schipor -2p. 

CSM Galați: Brewton -16 p, Galbreath Jr -10 p, Pesic -8 p, Vlad -7 p, Sturanovic -12 p, Ferguson-Masters 21 p. 

foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.