Alianţa USR-PLUS va anunţa, în cel mult două săptămâni, candidatul la prezidenţiale

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale Eugen Teodorovici, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae.

PSD a comandat şi demarat mai multe sondaje de opinie în vederea desemnării prezidenţiabilului.

Pe 1 iulie, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, în legătură cu posibilitatea unui candidat unic pentru prezidenţiale din partea PSD-ALDE şi Pro România, că în funcţie de rezultatele la sondaje „vom vedea ce formulă îmbrăţişăm”.

Totodată, liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat că, după părerea sa, cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD – ALDE – PRO România.

Despre subiect, Viorica Dăncilă a afirmat că ea nu a fost introdusă, în sondaje, la categoria candidaţi la prezidenţiale, pentru că nu a luat în calcul înscrierea în competiţia pentru un mandat la Cotroceni.

În schimb, la o zi distanţă, Dăncilă a spus, la Antena 3, chestionată despre o posibilă candidatură pentru un mandat la Cotroceni că mereu preşedintele partidului a fost şi candidatul la prezidenţiale, însă acesta trebuie să fie o „locomotivă” pentru formaţiune.

De interes:  Gabriel Oprea, solicitare către Vasile Dâncu pentru rezolvarea situației pensiilor: „Militarii sunt adevăraţii ambasadori ai imaginii României în lume”

De asemenea, în cazul în care PSD va suferi un eşec la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, întrebată dacă îşi va da demisia, a răspuns că, înainte de demisia conducerii centrale a partidului, va cere demisia celor care nu au obţinut rezultatul la care s-au angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.