Muzica pe toate gusturile și pentru toate vârstele a fost elixirul unui weekend de poveste pe Valea Carașului, cu ocazia Zilelor Orașului Oravița.

Sfârșitul de săptămână i-a reunit pe orăvițeni și nu numai pe platoul din spatele gării, acolo unde muzica populară și cei mai îndrăgiți interpreți ai genului au adunat un public numeros. Folcloriștii le-au reiterat celor prezenți că tradiția nu se pierde, ci ea devine tot mai puternică, lucru confirmat de nenumăratele ansambluri populare care au urcat pe scenă și care s-au asigurat că bănățenilor le șade bine cu jocul și voia bună.

Surprizele muzicale au continuat și sâmbătă, tineretul fiind de-a dreptul extaziat în fața unei scene pe care au urcat cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Liviu Teodorescu, Vescan, Irina Rimes și nu ultimul rând trupa Bere Gratis care, prin melodii celebre, cum ar fi „Aseară ți-am luat basma”, „Drumurile noastre”, „Noapte caldă” și altele au adus pop-rock-ul mai aproape de inimile publicului.

De interes:  Câștigă cineva la păcănele?

Imediat ce solistul trupei Bere Gratis, Mihai Georgescu, le-a transmis celor prezenți să pună mai mult preț pe lucrurile care înfrumusețează sufletul, a pornit un impresionant foc de artificii, iar la câțiva kilometri distanță, la Ferma, s-au auzit primele mixaje. Peste 1.000 de oameni au simțit la miezul nopții energia transmisă de ritmurile electrizante propuse de DJ Ninho. Cu o rezistență pe piața hip-hop-ului de peste două decenii, componenții trupei BUG Mafia au subliniat, încă o dată, prin versuri alese, că bagajul de cunoștințe necesare pentru a trece prin viață nu ține doar de teorie, hop-urile vieții de zi cu zi fiind, uneori, definitorii în materializarea scopului propus.

Party-ul Văii Carașului in the mix a continuat cu nimeni altul decât cu DJ Vali Bărbulescu, house-ul, minimal-ul și techno-ul răsfrângându-se asupra Oraviței până dimineață.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.