Trei companii importante din Belgia vor veni luna aceasta la Timișoara pentru a căuta parteneri de afaceri. Vizita va avea loc cu ocazia unei misiuni economice organizate de Biroul Economic al Regiunii Valonia, în colaborare cu ADR Vest, iar participarea firmelor timișene este gratuită.

Misiunea este programată la data de 23 octombrie. Până în prezent și-au anunțat participarea John Cockerill Environment, o companie din domeniul energiei, Lutosa, cu afaceri în domeniul industriei alimentare, și Menart, cu afaceri în domeniul agriculturii. Evenimentul are loc deoarece Biroul Economic şi Comercial al Regiunii Valonia de pe lângă Ambasada Belgiei la Bucureşti Agenția Valonă pentru Export și Investiții (AWEX) face parte din rețeaua Enterprise Europe Network (EEN), cea mai mare din Europa care sprijină întreprinderile mici și mijlocii.

Toate firmele care doresc relații de parteneriat sau colaborare cu belgienii sunt invitate să participe la întâlnire. Evenimentul va avea loc la sediul ADR Vest de pe strada Proclamația de la Timișoara nr. 5, et. 1 (sala de consiliu), între orele 9.00 și 17.00.

De interes:  USR Caraș-Severin, în eroare totală! Nicio problemă la Ocolul Silvic Banatul Montan!

Participarea este gratuită, dar e necesară o  confirmare de participare până la data de 11 octombrie, la adresa de e-mail bianca.tataru@adrvest.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.