Lucrurile bune tind să vină în pachete mici, iar principatul micuț Monaco dovedește cu siguranță că această afirmație este adevărată. Majoritatea oamenilor tind să viziteze Monaco ca o excursie suplimentară de o zi din Franța, dar credem că a doua cea mai mică țară din lume necesită o vizită mai lungă. De la mașini de curse până la ruletă, iată cele 5 motive pentru care trebuie să mergeți la Monaco acum:

1. Încercați-vă norocul la cel mai frumos cazinou din lume

Fațada glorioasă stil Belle Epoque este suficientă pentru a face vizitatorii să exclame de uimire, dar asigurați-vă că vizitați interiorul. Este ca și cum ați face un pas înapoi în timp, în strălucirea zilelor trecute. Ideea unui prinț și proiectată de cei mai buni arhitecți ai lumii, nu vă așteptați la mai puțin. Veți găsi atât jocuri americane, cât și europene și trebuie să rotiți măcar o dată roata de ruletă. Iar dacă nu mai aveți energie și doriți să vă odihniți, puteți accesa un cazinou și prin intermediul tehnologiei, cum ar fi Gaminator online, unde găsiți jocuri gratis pe toate gusturile. Vă relaxați în camera voastră de hotel jucându-vă chiar de pe telefonul mobil, fără să vă faceți griji că ziua se încheie și că nu reușiți să vă bucurați de atmosfera unui cazinou. Jocurile de cazinou online nu au program, deci puteți să vă distrați cu sloturile colorate cât doriți.

De interes:  Beat și fără permis, s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, peste o bătrână! Apoi a fugit!

2. Scufundați-vă adânc (fără a vă uda)

Construit deasupra unei stânci înalte de 280 de metri, Muzeul Oceanografic și Acvariul au fost construite în 1910 și merită să aruncați o privire numai asupra clădirii spectaculoase. Intrați pentru a face o scufundare profundă, pe placul celebrului explorator oceanic Jacques Cousteau (a fost chiar și director al acvariului). Îndreptați-vă mai întâi spre rezervoarele de la subsol unde peștii colorați de recif, cum ar fi peștii clovni, peștele-leu și peștele Picasso, înot printre recifurile de corali, create cu atenție de către îngrijitori. După aceea, asigurați-vă că urcați până în vârf pentru panoramele spectaculoase peste întregul Monaco.

3. Bucurați-vă de cel mai bun brunch din Europa

Brunch este tipic american, deși hotelul Monte Carlo Bay pare să fi prins ideea. În fiecare duminică, restaurantul Blue Bay al hotelului Monte Carlo Bay își deschide terasa însorită și întâmpină oaspeții cu un pahar de șampanie Taittinger la ușă. Și acesta nu este un bufet plictisitor – stațiile oferă delicii culinare, cum ar fi salate delicioase preparate doar pentru tine, fructe de mare proaspete și mâncăruri calde gătite la comandă. Asigurați-vă că economisiți loc pentru deserturi. Cine ar putea refuza gelato făcut de casă?

De interes:  Avram Iancu revine la Moldova Nouă cu un mesaj extrem de important: „Schimbarea eşti tu”

4. O colecție de vinuri potrivite pentru regalitate

Hôtel de Paris Monte-Carlo are un secret. Sub hotel se află pivnița sa de vinuri, cea mai mare crama de hotel din lume și nu este deschisă publicului. Oaspeții cu gusturi rafinate care au rezervat degustări private aruncă o privire la colecția de aproximativ 500.000 de sticle, unele destul de neprețuite. Pivnița este atât de exclusivă încât a fost locul pentru sărbătorirea a 20-a nunți a prințului Rainier III și a prințesei Grace de Monaco.

5. Soufflé-ul de la Hôtel de Paris Monte-Carlo este istoric

Este aceeași rețetă folosită de Hôtel de Paris Monte-Carlo încă din 1898. Este servit la Le Grill la etajul opt al hotelului și este ceresc. Există o jumătate de duzină de arome din care să alegi și zmeura este ca și cum ai mânca un nor roz perfect dulce. Lichiorul Grand Marnier arăta, de asemenea, intrigant – este deschis și turnat chiar la masă. Suntem destul de siguri că orice aromă de soufflé este la fel de delicioasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.