Barbatul perfect si Femeia ideala – Banat FM

Barbatul perfect si Femeia ideala

barbatul-perfect-si-femeia-ideala

Barbatul perfect si Femeia ideala. Pana si Google-ul s-a blocat si a dat eroare! :))

Il cauti necontenit in visele lungi si ravasite. Il cauti mereu acolo unde crezi ca il vei gasi, la un moment dat, singur si disponibil. Pe stradă, in parc sau la cafeneaua cocheta de peste drum. La job, acasa sau in patul gol de atâta amar de vreme. Se lasa atat de mult asteptat si intarzie de fiecare data. Ai obosit sa mai crezi in povesti nemuritoare si in Feti Frumosi calare pe un cal alb. In Iliene Cosanziene cu tenul alb ca varul si cu voci suave. In ziua de azi, majoritatea vin pe jos sau… calare pe magar. :)) El prea arogant. Ea mult prea rujata. :))

Ai incetat sa mai speri in a-l cunoaste pentru ca el a incetat sa mai fie gasit.

Ai memorat decalogul perfectiunii si te-ai pierdut printre randuri. Te rogi in fiecare zi sa il intalnesti si speri sa nu dezamăgească. Cum ar putea? Partenerul ideal nu dezamageste niciodată. Nici nu ar avea cum. Atata timp cat nu are pe cine dezamăgi. Singura dezamagire oarba pe care o traiesti zi de zi e faptul ca nu il vei intalni niciodată. Asta da dezamagire. Dar nu te-ai saturat? Sa tot astepti? Sa iti sabotezi singur fericirea alergand dupa himere? Sa te lasi mereu purtat de glasul „prietenilor” prea buni la suflet care ti-au spus mereu sa nu te arunci in nicio relatie pentru a nu suferi? De parca ar fi incheiat un contract cu Doamne Doamne si au reusit sa vada in viitor. In viitorul tau. E ca si cum ti-ai luat oracolul din Delphi la buzunar.

De interes:  17 mai

Pentru ca prietenii stiu cel mai bine ce partener ti se potriveste. Nu-i asa? Cunoastem.

„Nu va fi niciodata bun pentru tine! Te va dezamagi si vei suferi!”. Stii cum se traduce asta, nu? „Mai bine arunca-te in bratele mele primitoare. Cu siguranta, eu nu te voi dezamagi!”. Cat egoism si cata ipocrizie pe metru patrat. Iti dau un sfat! Vrei sa nu fii dezamagit? Exista manastiri. Te calugaresti si gata. In felul acesta nu vei mai fi dezamagit. De niciun partener si de nicio promisiune aruncata elegant la doua pahare de vin.

Lasa-ti „prietenii”, ignora „sfaturile” si fa ceea ce simti.

Nu mai cauta Barbatul perfect. De ce? Pentru ca nu există. Nu mai alerga dupa Femeia ideală. Din acelaşi motiv.

Oricine poate fi perfect pentru tine iar Tu poti fi un ideal pentru oricine.

Restul… e poveste!

O poveste fantasy cu prea mulți eroi si eroine!🙂

Citește mai multe pe:

De interes:  Bilanț coronavirus 25 ianuarie: 1.551 cazuri noi și 65 decese

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.