Bobby Păunescu: „Raportul Departamentului de Stat spune că se încalcă drepturile omului. Nu avem nicio reacție de la MAI cu amenda”

Bobby Păunescu, regizor și președinte ARMIS, a afirmat că Ministerul de Interne nu a reacționat în niciun fel după amenda dată de jandarmi la un miting împotriva invaziei Rusiei în Ucraina, în fața Ambasadei Rusiei la București. 

„Asociația 21 Decembrie condusa de Teodor Mărieș duce o activitate intensa (împotriva războiului, a Rusiei – n.red.). Departamentul Statelor Unite face un raport în care se spune că se încalcă drepturile omului. Dar nu avem nicio reacție. Deci îi acoperă. Și tăcerea e un răspuns. Ăsta este un răspuns, și cu dl Kuzmin.

Vezi Raportul Departamentului de Stat al SUA despre drepturile omului în România – Documentul AICI

Noi ar trebui să ne bucurăm că rușii bombardează… Stalin si poporul rus libertate ne-au adus. Stalin si-a dorit ca nu la 8 mai, ora 21, la Paris, să se semneze sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Stalin a zis ca vrea ora Moscovei si ne-a impins in 9 mai. (…) 

Asociația 21 Decembrie condusă de dl Mărieș primește o amendă că a manifestat împotriva Rusiei la Ambasada Rusiei la București, unde am fost si  eu, unde dl M. Bostan a primit o amenda si cea de a doua amenda a venit după”, a declarat, duminică seară, Bobby Păunescu, într-o emisiune la B1TV.

De interes:  Zyxel – 4 factori esențiali pentru realizarea unor rețele performante acasă

În urmă cu o lună, Bobby Păiunescu i-a cerut ministrului de Interne Lucian Bode măsuri după ce a fost dată o amendă de 10.000 de lei la un protest organizat împotriva crimelor din Ucraina în fața Ambasadei Rusiei, în condițiile în care manifestația a fost pașnică. Bobby Păunescu a acuzat atitudinea provocatoare a jandarmilor față de participanții la miting.

Bobby Păunescu cere intervenția ministrului de Interne după amenda de 10.000 de lei dată de jandarmi la mitingul pașnic împotriva crimelor din Ucraina

„Ăsta este răspunsul MAI la raportul Departamentului SUA pe drepturile omului, rapoarte credibile, în care drepturile sunt încălcate de oameni din cadrul Ministerului de Interne. Jandarmii sunt la MAI, MAI nu a luat nicio atitudine. Lăsați-i pe cei câțiva ucraineni să manifesteze, nu vă adunați prea mulți. (…) O introduc pe dna Șercan, să dea vina pe dl prim-ministru. Aceiași oameni, dar știm că nu de asta e vorba. Fac asta ca să-i slăbeasca puterea primului ministru. (…) 

De interes:  Avarie la Reșița – Banat FM

MAI care ne tot dă amenzi că ne permitem să deranjăm somnul sîmbătă, duminică ambasadei Rusiei. 

Nimic nu va opri din ce va urma. Toate abuzurile pe care le veți continua, toți oamenii pe care-i tineti in functie, care filmează în casă, vă spun că, sută la sută, nimic nu se va putea opri. Și nu mai amenințați că americanii controlează. Pentru că sunt foarte multe lucruri in acel raport al Departamentuluide Stat american.  Toți sunt prinși. În Parlament nu sunt trădători? Oameni care nu au facut liceul și facultatea? (…) Puterea nu ți-o dă funcția. Puterea ți-o iei singur”, a mai spus Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu, semnal de alarmă: Lupta împotriva DUȘMANULUI din interior – ABUZURI ținute sub preș – Raportul Departamentului de Stat al SUA, săgeți otrăvite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.