Avantajele serviciilor de debitare cu laser in 2020

Avantajele tăierii cu laser față de metodele alternative includ:

Taie materialul neferos cu ușurință
Mașini de încredere și rapid pentru transformarea rapidă
Utilizează mai puțină energie la tăiere – folosind azot, oxigen, aer
Tăiați prin cele mai groase dintre metale – inclusiv oțelul ușor
Tăiați forme complexe cu detalii precise
Non-purtare pentru un finisaj fără margini

Citiți mai departe pentru mai multe beneficii ale tăierii cu laser mai jos.

Cost și calitate: soluții accesibile pentru tăiere cu laser pentru cea mai bună tăiere
Plasma sau apa au fost considerate în mod tradițional ca fiind mai rentabile decât tăierea cu laser, deși aceste metode nu oferă nicăieri aproape de calitatea unei tăieri cu laser. Cu toate acestea, îmbunătățirea puterii, a eficienței și a tehnologiei înseamnă că tăierea cu laser poate corespunde sau poate înlocui valoarea metodelor alternative!

Depinde de complicațiile cerinței, dar tăierea cu laser este mai rapidă și mai curată, cu o distorsiune mai mică a căldurii, ceea ce înseamnă că este mai puțin de făcut după ce este tăiat, mai ușor de lucrat și gata pentru clientul nostru să îl folosească!

De interes:  Ce măsuri de protecție să iei în considerare dacă îți dorești să achiziționezi o mașină pentru firma ta

Capabilități materiale: tăiere cu laser în fibra și tăiere cu jet de apă

Tăierea cu jet de apă este o altă soluție alternativă de tăiere a metalelor. Până la ultima dată nu a existat o suprapunere semnificativă între tăierea cu laser și jetul de apă, deoarece au fost folosite istoric pentru diferite metode de tăiere în funcție de profilul metalului. Dar astăzi, mașinile cu laser cu fibre pot intra în noua industrie cu jet de apă și pot tăia piese care anterior nu puteau fi decupate decât cu jet de apă. Nu numai că noile noastre lasere de 10kw pot face asta, dar le fac mai repede și mai ieftin!

Pur și simplu pus, putem pune un pachet complet de foi în mașina noastră și putem secunda mașina pentru a face restul, făcând lucrurile cele mai complicate. Putem chiar programa programul pentru a utiliza „scoaterea pieselor”. Va lua părțile tăiate și le va așeza pe o paletă, va scoate scheletul foii, va așeza o foaie nouă în mașină și va continua să taie până când lucrarea este terminată.

De interes:  Ce beneficii ai daca te machiezi in fiecare zi?

De asemenea, automatizarea beneficiază cu adevărat atunci când piesele sunt tăiate cu un finisaj pe două fețe, creând metale perfect finisate. Putem chiar tăia metalul care are acoperire din plastic pe ambele părți, iar încărcătorul automat înseamnă că foaia intră și iese din mașină fără nicio zgâriere a părții inferioare. A fost întotdeauna dificil să tăiem metalul finisat, dar îl facem ușor și poate oferi o calitate de ridicata pentru clienti!

se mândrește să angajeze o echipă cu experți îndelungat de tăiere cu laser. Ele sunt cheia investițiilor pe care le-am făcut pentru a servi clienții noștri. Serviciul oferit merge mai departe și fiecare soluție este adaptată clienților noștri. Suntem cu toții pregătiți să lucrăm alături de clienții noștri, ascultând nevoile lor individuale și folosind această tehnologie pentru a realiza ceea ce se cere, prin adaptarea serviciilor noastre pentru a se potrivi cu informațiile lor.

Diviziile mai mari de inginerie care lucrează la contracte cu o gamă mai largă de cerințe pot acum să arate mai mult nevoile lor de către Laser Processing Romania cum ar fi cele din industria construcțiilor. Mașinile noastre de clasă mondială operate de echipa noastră de clasă mondială înseamnă că putem oferi piese pe care concurenții noștri pur și simplu nu le pot. Aceasta include o manieră pentru toate materialele și grosimile metalice , inclusiv oțelul și aluminiul.

De interes:  Motocultorul Rotakt - o unealtă indispensabilă oricărei gospodării

Suntem la dispozitia de a oferi clienților noștri cele mai noi inovații în soluțiile de tăiere cu laser pentru a asigura performanța primordială în cea mai rapidă viteză, indiferent de locul în care se află. Experiența noastră, împreună cu mașinile noastre puternice, ne permit să producem lucrări de înaltă calitate, cu transformări ultra rapide la prețuri competitive

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.