Nu este un secret pentru nimeni faptul ca videochatul este o industrie aflata in plina ascensiune. La fel de cunoscut este faptul ca in comparatie cu alte domenii de activitate, castigurile mari sau foarte mari dar si avantajele numeroase au determinat tot mai multe doamne si domnisoare sa aplice pentru angajarea la diverse studiouri videochat Bucuresti.

Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca nu toate aceste studiouri sunt serioase si ar trebui sa privesti cu suspiciune anunturile care mentioneaza castiguri fabuloase, fara o baza legala. Informatia inseamna putere asadar fa-ti lectiile temeinic inainte de a te decide asupra unuia dintre ele.

Ce aspecte trebuie sa ai in vedere atunci cand alegi un studio:

  1. Daca ti se ofera contract legal de munca inca din prima zi de colaborare

    Multe studiouri care evita legea vor invoca motive diverse, prin care se intarzie semnarea unui contract valid, legal, cum ar fi ca este o procedura care dureaza, ca documentele tale impreuna cu contractul trebuie depuse la diverse institutii ale statului. In realitate, totul se petrece rapid.

    La Studio DeLuxe toate angajarile se fac pe baza unui contract individual de munca pe care il semnam de comun acord si numai dupa ce l-ai citit de mai multe ori, fara graba. Achitam taxele si impozitele aferente contractului dar si sumele care trebuie impozitate, pe care le castigi. Practic, banii castigati de tine sunt impozitati legal iar intreaga ta activitate se desfasoara intr-un cadru absolut legal.

De asemenea, noi pastram o transparenta totala inclusiv in privinta castigurilor tale si te platim in consecinta. In colaborarea cu noi nu exista elemente ascunse.

2. Daca varsta minima a modelului este de 18 ani

Trebuie sa stii ca semnarea unui contract de artist-interpret se face numai daca ai implinit varsta de 18 ani. Nu exista, sub nicio forma, angajari in videochat pentru persoanele minore.

Stim ca exista permanent tentatia de a castiga multi bani si mai ales intr-un timp scurt, insa, un studio care incearca sa gaseasca diferite modalitati de a te angaja desi nu esti majora, va continua pe acelasi principiu si in colaborarea cu tine. Asteapta sa implinesti varsta de 18 ani inainte de toate si apoi poti patrunde si tu in lumea videochatului dar, oricum, fa-o cu atentie maxima

3. Ti se promit castiguri fabuloase sau bonusuri uriase inca de la inceput ? Fii cu bagare de seama!

Vei vedea ca exista o multime de anunturi de angajare care promit castiguri incredibile inca de la inceput, ba mai mult, chiar si daca esti model fara experienta. Se vehiculeaza comisioane de peste 70% pentru model? Ti-am sugera sa fii sceptica in asemenea situatii.

Sa gandim logic: studiourile au cheltuieli destul de mari pentru ca modelele sa beneficieze de conditii de munca de invidiat, pentru promovarea modelelor pe diferite site-uri de videochat si asa mai departe. Un procent real este de 50% sau 60%.

Daca ti se pare ceva prea frumos ca sa fie adevarat, atunci este posibil sa ai dreptate. Credem ca promisiunea unui loc de munca decent, absolut legal, cu castiguri direct proportionale cu gradul tau de implicare si cu numarul de ore lucrate inseamna mult mai mult decat promisiuni desarte cum ar fi bonusuri de mii de dolari, masina sau casa, nu crezi?

Daca iti doresti sa scapi de grijile de mai sus si sa fii una dintre tinerele care reusesc sa ocupe unele dintre cele mai bune locuri de munca in videochat legal si bine platit, fara promisiunile unor bonusuri ireale, te asteptam la interviu la Studio DeLuxe.

Facem angajari in aceasta perioada si te invitam sa profiti si tu de acest lucru, sunand la telefon 0759 451 365 sau trimitandu-ne un email pe office@studiodeluxe.ro.

De interes:  Ce sunt implanturile dentare zigomatice si cand sunt recomandate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.