Au început înscrierile la UEM


La Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița s-a dat startul înscrierilor! Peste 1000 de locuri bugetate, dar și cu taxă, îi așteaptă pe absolvenți la unul dintre programele de studiu ale facultăților de inginerie, științe sociale sau economice ale instituției de învățământ superior din municipiul de pe Bârzava.
În perioada 11-23 iulie la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița are loc sesiunea de vară a înscrierilor. Ca urmare a aprobării cifrelor de școlarizare pentru învățământul superior de către Ministerul Educației Naționale, admiterea la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în anul universitar 2019 – 2020, se va realiza pe 437 de locuri bugetate și 588 de locuri cu taxă.
Încă din prima zi o serie de absolvenți de liceu, dar și de licență au venit să se înscrie la unul dintre cele 12 programe de licență și 9 de masterat la zi, și la cele 2 programe de studii la distanță.
Absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat si aleg una dintre facultățle Universității „Eftimie Murgu” din Reșița vor avea, ca studenți, o serie de beneficii: burse atractive, burse speciale acordate de agenți economici din Reșița și județul Caraș-Severin; masa la Campus Cafe din incinta UEMR la prețuri subvenționate; acces gratuit la aplicațiile Microsoft; bibliotecă modernă și acces la baze de date electronice; acces gratuit la facilități sportive; clubul Sportiv Universitatea Reșița – asigură cadrul propice pentru practicarea sportului de înaltă performanță, prin participarea studenților la diferite competiții naționale și internaționale; acces la burse pentru stagii în străinătate prin programul Erasmus+ și prin acorduri bilaterale (Germania, Franța, Italia, Grecia, Polonia, Ungaria etc.) și transport CFR gratuit și local subvenționat.

De interes:  5GANG vine cu o piesă nouă, „VIP”, care are un vibe pozitiv și promite să devină o emblemă a verii | Official video – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.