Schimbare majoră la Google – Ce modificare va face cel mai mare motor de căutare de pe internet

Cel mai popular motor de căutare va integra funcţii de învăţare a limbii engleze, cu ajutorul inteligenţei artificiale, direct în paginile cu rezultatele căutărilor. 

Google anunţă implementarea în propriul motor de căutare a unor funcţii pe care utilizatorii le pot folosi pentru exersa şi a-şi îmbunătăţi abilităţile de vorbire a limbii engleze. 

Cu ajutorul AI-ului, Google va oferi instrumente interactive de exersare a abilităţilor atunci când utilizatorii folosesc motorul de căutare pentru a traduce cuvinte în sau din limba engleză.

Un astfel de instrument este o sesiune de 3-5 minute în care utilizatorul este ajutat să pronunţe răspunsurile. La final, utilizatorul primeşte o evaluare personalizată şi are opţiunea de a activa notificările pentru a primi remindere care să-i amintească să facă o astfel de lecţie zilnic.

Evaluarea include informaţii precum nivelul de relevanţă a răspunsurilor date şi cât de clar a fost rostit un cuvânt, dar şi sugestii, respectiv exemple care să arate răspunsuri alternative.

De interes:  Bătaie în stradă la Lugoj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.