Excluderea lui Adrian Torma din PNL nu trebuie să fie urmată neapărat și de plecarea lui Felix Borcean, primarul Caransebeșului!

Votul covârșitor cu care Torma a fost dat afară din PNL a adus resemnare pentru Felix Borcean și pentru alți liberali cărora președintele Marcel Vela le-a arătat pisica în mai multe rânduri. Hadrian Popescu, Mihai Minea, Doru Coșei sau Andrei Apostol sunt doar câțiva dintre cei care își numără zilele în PNL. Deputatul Valeria Schelean dă de înțeles însă că decizii atât de radicale ca în cazul lui Torma nu se vor mai lua prea curând. „Nu știu ce va urma, nu s-a discutat, eu am spus foarte clar că excluderile sau sancțiunile trebuie să fie aplicate punctual. Nu este o regulă și nu toată lumea trebuie să fie sancționată cu excluderea din partid. Nu știu ce se va întâmpla sau dacă se va discuta situația domnului primar Borcean, urmează să vedem la viitoarele ședințe”, a declarat Valeria Schelean pentru expressdebanat.ro.

De interes:  Cum alegem un fotograf botez in Timisoara

Pierderea calității de președinte al PNL Caransebeș s-ar putea dovedi o măsură suficientă pentru a sancționa atitudinea lui Felix Borcean, crede Valeria Schelean, dar, în realitate, acesta are șanse infime de a fi candidatul liberalilor în 2020 la alegerile locale. „Domnul Borcean, ca urmare a sancțiunilor pe care partidul le-a dispus, nu mai este lider la nivel de organizație locală, organizația locală, în schimb, funcționează. Nu știu să fie probleme la nivelul organizației. Este clar că, în măsura în care partidul va decide că la următoarele alegeri nu va mai merge candidat actualul primar în funcție, va trebui găsită o persoană care să câștige bătălia electorală. eu nu cred că PNL își poate permite să piardă alegerile la nivel local în Caransebeș, care este un bazin electoral puternic. Trebuie să găsim aceea persoană care să aibă aceea cotă de încredere a cetățenilor, asta măsura în care persoana respectivă nu va fi Felix Borcean. Asta vom vedea, poate lucrurile se conciliază între timp, poate că vom avea același candidat, nu știu”, a mai comentant parlamentarul liberal.

De interes:  Ce vor barbatii de la fetele care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.