Cu o întârziere de numai „câteva” luni, Primăria Lugoj a demarat, în mijlocul verii, repararea drumurilor din mu­ni­cipiu, deteriorate în ano­­tim­pul rece. Lucrările au fost promise imediat după votarea bugetului (11 aprilie), licitația fiind derulată, după cum au anunțat autoritățile, în 4 aprilie.

Mai bine mai târziu, decât niciodată, chiar dacă nici primarul nu știe exact perioada în care se exe­cută și nici ce străzi sunt cuprinse în program. „Până la data de 8 iunie, toate asfaltările pe cele 93 de străzi se fac de către Primăria Municipiului Lugoj, printr-un contract cu firma Axela din Timișoara. Asfaltările au în­ceput din Cartierul ITL, Str. Bu­ziașului, Pasaj, Str. N. Ti­tulescu și se continuă cu celelalte 90 de străzi”, a precizat Francisc Boldea, primarul Lugojului.

Edilul a încurcat însă startul cu sfârșitul lu­cră­rilor și așa se face că la două zile după ce a fost anunțată finalizarea grandioasei campanii de plom­bare a a­proape 100 dintre străzile Lu­gojului, firma care se ocupă de lucrări a reușit doar să repare carosabilul de pe drumul de la intrarea dinspre Buziaș, în cartierul ITL și drumul Bu­zia­șului, inclusiv pasajul peste calea ferată. Nu s-a atins însă de Strada N. Titulescu și nici de intersecția de pe K. Wallisch, care au nevoie de reabilitări.

De interes:  Daniel Toda, un timişorean cu experienţă internaţională pe listele USR PLUS pentru Camera Deputaţilor

În acest ritm, până la finali­za­rea plom­bă­r­ilor pe cele 93 de străzi a­nunțate, s-ar putea să se ter­mine vara și să intrăm din nou în sezonul rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.