Florile reprezintă un element foarte important atunci când vine vorba despre o nuntă. Află care sunt florile potrivite pentru nunta ta ținând cont de sezon și cromatică.

Un criteriu important în alegerea florilor de nuntă este anotimpul. Pentru a fi în ton cu tendințele anotimpului, dar și pentru a evita niște cheltuieli suplimentare este bine să ții cont de anotimp. În același timp trebuie să-ți pui evenimentul în valoare asortându-l corespunzător. Iată câteva informații de bază. Aniversarea căsătoriei este o zi specială și fiecare cuplu marchează evenimentul într-un mod sau altul. Fie că este vorba de o cină specială acasă sau la restaurant, de oferirea unui cadou, ziua nu trece neobservată de nici unul dintre parteneri.

Un cadou care se potrivește perfect pentru aniversarea căsătoriei, care arată recunoștința, afecțiunea, sentimentele și emoțiile față de ea, este un frumos buchet de flori.

Misiunea îți este și mai mult simplificată cu alegerea cadoului pentru aniversarea casătoriei, dat fiind faptul că un magazin online livrează buchetul de flori la adresa dorită, însoțit de mesajul pe care tu îl dorești. În plus, poți adăuga pe lângă flori o șampanie sau un tort de ciocolată. Totul se întâmplă online, din același loc, cu livrarea inclusă în preț. Economisești timp și energie. Iată mai jos ce buchete în ton cu evenimentul poți comanda pe Floria.ro

Aranjament floral cu bambus

De interes:  Bolvașnița a scăpat de zona roșie! Intră in schimb alte trei localități din Caraș-Severin!

Simbol al prosperității și al energiei pozitive, bambusul este ideal pentru a fi prezent în casa voastră. Oferă-l cadou soției tale cu ocazia aniversării căsătoriei, integrat într-un frumos aranjament floral. O plantă populară din Feng Shui, bambusul va atrage armonia și norocul în căminul conjugal. Click aici pentru a afla mai multe despre simbolistica bambusului.

Frumosul aranjament din imagine include și orihidee Cymbidium, orhideea Phalenopsis, un Anthurium alb, iar vasul din ceramica este inclus in prețul aranjamentului.

Bucurie la cutie (cosuri cu flori)

Cu acest buchet vei aduce în casa și căsnicia ta bucuria, grație culorilor vesele pe care le au florile acestui aranjament. Elegant și feminin, acest buchet floral cucerește în primul rând datorită trandafirilor și freziilor de culoare roz, dar și a lisianthusului alb. Este o explozie de nuanțe calde, feminine! Nu vei da greș cu aceste aranjamente florale deosebite, fie că  este vorba de nunta de hârtie (1 an), nunta de argint (25 de ani) sau de aur (50 de ani).

Aranjament floral cu dantelă

De interes:  Incediu in localitatea Sânandrei in urma unei explozii declanșate la roata unui autotren !

Iată cât de frumos îi poți spune te iubesc! Acest buchet este făcut să cucerească, să transmită sentimentele de dragoste, emoția și recunoștința. Roșul pasional al trandafirilor și al gerberei se îmbină cu albul care denotă puritatea și cu rozul florilor de minirosa ce simbolizează admirația și recunoștința. Vasul în care florile sunt așezate este unul deosebit, un adevărat element decorativ. Dacă aniversați 13 ani de căsătorie (nunta de dantelă), acest buchet va fi cu atât mai mult cadoul perfect, grație fundiței. Acest accesoriu care decorează vasul este chiar din dantelă.

Surprinde-o cu un frumos buchet de flori la aniversarea căsătoriei voastre, comandă-l online și va ajunge la ea în maxim 2 ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.