Aproximativ 80 de zboruri ANULATE, în Spania! HAOS TOTAL pe aeroporturi din cauza grevei piloților Air Nostrum

Haos pe aeroporturile din Spania! Compania aeriană spaniolă Air Nostrum a anunţat, miercuri, că a anulat aproape 80 de zboruri până vineri, din cauza unei greve declanşate la începutul sărbătorilor de Crăciun de către un sindicat al piloţilor.

Ca urmare a regulilor minime de serviciu impuse de Autoritatea Aviaţiei Civile Spaniole, „79% din zborurile programate” vor fi menţinute, celelalte fiind „anulate”, a indicat compania aeriană într-un comunicat citat de AFP și preluat de Știri Diaspora.

Printre zborurile vizate se află aproximativ 20 de zboruri internaţionale, dintre care 13 din sau către Franţa (Bordeaux, Toulouse şi Nisa), precizează compania. Aceasta consideră acţiunea greviştilor „total nejustificată”.

Greva, prevăzută până la 3 ianuarie, este convocată de sindicatul piloţilor Sepla, care cere majorări salariale în cadrul negocierilor blocate în prezent cu conducerea companiei.

Mai multe mişcări sociale afectează transportul în Europa, în special în Franţa, unde compania naţională de căi ferate SNCF a anulat sute de trenuri în ajunul sărbătorilor de Crăciun.

De interes:  Investigaţi distrugerea documentelor Securităţii din PÎCCJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.